Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BROKEN DEAD - EXTENT OF PAIN CD

Autor: Adrik | Počet videní: 644

DIY
Na severozápade Spojených štátov takmer na pobreží Pacifiku sa v meste Eugene v štáte Oregon ukrýva nová krastová bomba menom BROKEN DEAD. Ich debut "Extent of pain", ktorý nahrávali v apríli tohto roku, zatiaľ vyšiel iba na tomto voňavom digipacku. Dúfam, že sa chystá aj vinylová verzia, pretože za poslednú dobu ma tak nedostala žiadna iná americká kapela ako je práve táto štvorica zložená z dvoch dievčat a dvoch týpkov. Naposledy možno APPALACHIAN TERROR UNIT, ale to je už doba. Album je venovaný bývalej bubeníčke Minerve, Amandinej sestre, ktorá obstaráva gitaru a mikrofón, ale ako tak pozerám na podobnosť s Karen, ktorá obsluhuje basu, ruku do ohňa by som za to nedal, že všetky tri boli sestry. Toľko z prvej série oregonského Dallasu. Pevne verím, že sa už píše scenár pre ďalšie časti. Ale k muzike. Osem skladieb fakt premakaného crust core. Neviem sa dopátrať, či aj predtým niekto z kapely hral v nejakej kapele, ale v tejto ich "novej" je všetko: brutálne tempo, miestami až kobercový nálet, vymakané riffy aj vyhrávky, poriadny vrieskot alebo pomalé temné party, ktoré nenudia, naopak sa približujú až k NAUSEE, a to ja môžem. Silne emotívne, ale nasrané zároveň. A zažratá špina! Neviem čomu sa čudujem, žiť v dnešnom Trumpovom policajnom štáte, asi som z toho rovnako na prášky. V textoch sa riešia väčšinou osobné veci a stavy myslí, ale je to samá temnota, utrpenie, únava, ilúzia versus realita, podriadenie sa tomuto skurvenému svetu, pokrytectvo bohatých alebo neschoponosť pozrieť pravde do očí. Práve ma prešla dobrá nálada. "Love is a crime, hate is divine, why am I not surprised? The blood that´s been shed in the name of your god is enough to prove who is sick. I will never repent, can´t forgive me for something I´ll never fucking regret." Všetky nájdeš v priloženej brožúrke s temnou grafikou, na ktorej sa podieľali všetci členovia, takže máš tam znázornené rôzne druhy krastu. Až na ten čiarový kód (bohužiaľ žiadne 666161666) úplne super. Obetuj to jedno kliknutie a skús si to vypočuť, podľa mňa o tejto kapele ešte budeme počuť, keď pôjdu na turné do Európy a vtedy si možno spomenieš, že si ich počul, keď ich ešte nikto nepoznal ani v ich rodnej krajine a vtedy budeš frajer haha.

brokendead1.bandcamp.com

  1. Down and out
  2. Extent of pain
  3. Grand illusion
  4. It´s your loss
  5. Surrender to subsist
  6. Hate is divine
  7. Cycle of addiction
  8. Lifetime of heartache

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: N+T+5

Správa:

#7288 Peťa napí­sal/a: 11.12.2017 00:40:58

Taky mi posílaly jejich CD do distra, shánějí labely na vydání LP této nahrávky, je to fajn kapela, na druhou stranu to zas taková bomba úplně není... V budoucnu prý plánují evropské turné, tak uvidíme jak to dopadne.

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)