PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


MAGRUDERGRIND - II 12" (recenzia)
Relapse
Dlhšiu dobu okolo MAGRUDERGRIND ticho. Od poslednej dosky uplynulo zopár rokov, odišiel bubeník, chvíľku hybernovali: Našli bubeníka, dali dokopy materiál, nahrali, vydali album a sú zase na ceste a v plnej sile. Odkedy bol album online, rotoval mi v reprákoch a slúchadlách dookola. Nielen preto, aby som mal prehľad, čo na koncerte zahrajú. Ale preto, lebo je to proste tlak. Kúpa LP pri koncerte povinnosť.

Štartujeme bez intra, spätná väzba (chalani radi) a hneď sypačka. Do pár sekúnd si v obraze. MAGRUDERGRIND je naspäť. S tým, s čím si ma získali. Neskutočne špinavé, hutné, rezavé gitary, opatrené čistým zvukom, ale nie kryštalickým, takým tým ničivo prehľadným. Pekne počuješ, čo sa deje, ale valcuje ťa to. Nech to znie ako chce paradoxne. Bicie to nabaľujú do agresívnych nátlakov, sypačiek, ťažkých strednotempových masírovačiek. Nový bubeník Casey ide ako pán. Je to krásne odsypané. Iný typ hry, ale sadne to tam perfektne. Plus Aviho vokál a to je rukopis samo osebe. Konštrukcia songov top. Hardcore punková intenzita prudko naráža do grindcoru a berie so sebou najlepšie momenty power-violencu. Song strieda song a do teba to len jebe a jebe. Je to nezastaviteľné. Celý sound nahrávky kompaktná devastačná sila. Zvuk pán Kurt Ballou, zasvätení vedia, ostatní googliť.

Ešte by som mohol vychvaľovať do aleluja, ale žijeme v dobe, kde ťa od toho delí jeden klik. Vypočuj, to je najlepšie. Tento album na seba nechal čakať nejaké roky, ale to je asi len dobre. Lebo je výborný. Jedna veľká nálož na tvoje uši. 17 songov tebou preletí za 23 minút a tam ostaneš pri gramofóne bledý.

magrudergrind.bandcamp.com
  1. Imperium in imperio
  2. Divine dictation
  3. The opportunist
  4. Relentless hatred
  5. Sacrificial hire
  6. War for resources
  7. Black banner
  8. Hara-kiri
  9. Stale affairs
  10. Regressive agenda
  11. Incarceration state
  12. Unit 731
  13. Icaro
  14. Husayni / handschar
  15. Pharmacide

Táto recenzia už bola zobrazená 272 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: T+G+J
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...