PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


AFTERNOON GENTLEMEN / LYCANTHROPHY 10" (recenzia)
Dead heroes
Nie je žiadnym tajomstvom, že popoludňajší džentmeni sú moji dlhoroční obľúbenci. Bláznivé sedmičky, ktoré boli neskôr zhrnuté do LP "Pissedography" alebo na desiatke "Power joogle pogger violence" som veľmi dlhú dobu nedal dole z gramca. Potom mali títo páni chvíľu pauzu na cider, vyšťali trojskladbovú sedmičku, otvorili ďalšie lahváče a zase sa rozbehli ako pred niekoľkými rokmi. Za bar si zavolali fast core úderku LYCANTHROPHY a veruže to je kvalitná pitka. Srandovné intro a už to ide. Šialený koktejl zo speedu a cideru. Zmeny tempa každú sekundu. Neskutočná rýchlosť. Bubeník musí byť robot z budúcnosti. Hlasivky natiahnuté ako xylofón, kde každé ťuknutie znamená inú polohu prechlastaného hlasu. Robím v izbe kotrmelce pomedzi nábytok a škatule a stále neviem čo s rukami a nohami. Päť skladieb prefrčí behom niekoľkých krátkych minút, a to mi nestačí. Ešte jedno spievankové outro a ihla je na konci. Je to ako veľmi silná droga, musím si to pustiť zas a znova. Znova. Znova ...
LYCANTHROPHY mali podobne ako TAG tiež menšiu pauzu, ale už sú zase vo výbornej kondícii, čo potvrdili aj na posledných dvoch sedmičkách vydaných ešte rok predtým. Na tejto nahrávke predvádzajú svoj ultra turbo fast core. Dá sa ísť ešte do väčšieho extrému? Viac sekaníc, viac rúbaníc a ďalší robot za bicími. Kde ich len vyrábajú? Kurva, ale na tejto nahrávke fakt vynikajú bicie. Majú parádny zvuk a počuť každučký jeden činel. Najviac sa mi páči ten, ktorý zneje ako zvonec z intra TAG. Za vokálom Zdíša a Šupín, ktorým za bicími vypomáha Ondra = ďalší masaker.
Pri počúvaní tejto rúbanice sa môžeš pokochať pekným kresleným obalom s barovými zombíkmi. Takéto obaly milujem, aj pri päťdesiatom pozeraní sa na nich stále dá nájsť niečo nové. Vo vnútri texty, nálepka s motívom obalu a pekný oranžovo - čierny vinyl. A kto vyhral? V muzike a rýchlosti remíza, v pití staviam dvacku na Anglánov.

theafternoongentlemen.bandcamp.com
lycanthrophy.bandcamp.com
  1. the AFTERNOON GENTLEMEN - Time gentlemen please
  2. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dustbin banquet
  3. the AFTERNOON GENTLEMEN - Second chance
  4. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dry
  5. the AFTERNOON GENTLEMEN - Waste of flesh
  1. LYCANTHROPHY - Disinterest
  2. LYCANTHROPHY - Rancour
  3. LYCANTHROPHY - Between wolves
  4. LYCANTHROPHY - La mort
  5. LYCANTHROPHY - Virtual friendship
  6. LYCANTHROPHY - Dreamless
  7. LYCANTHROPHY - Untouchable
  8. LYCANTHROPHY - Drain and throw away

Táto recenzia už bola zobrazená 539 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: V+J+Y
TEXT:


 #6645 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz www.deadheroes.cz  napísal/a 17.01.2016 13:00:32
Vdaka ujo. urcite se ozvu. bohuzel TAG maj uz dve tour domluveny na 2016 (US s Weekend Nachos a Gets Worse a EU s Weekend Nachos a Wormrot), a jelikoz jsou rozeseti po Evrope je v podstate nedlidskej vykon domluvit jim koncert i v UK.

mej se o.
 #6642 fog fatgrinder@gmail.com   napísal/a 15.01.2016 16:06:23
ked budu planovat TAG koncerty cez SK myslim ze zaujem bude. u mna rozhodne. za to dalsie tour mi kludne napis email, ake su podmienky atd
 #6619 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz www.deadheroes.cz  napísal/a 12.01.2016 19:30:51
hola. diky moc za super recku. anglani posilaji taky pozdravy. prej by bylo fajn aj nejaky ten gig na Slovensku. hahaha. diky a mej se

PS: kdyby nekdo chtel v lete pomoc s koncertem pro ex The Afternoon Gentlemen kapelu FAMINE a australske Shackles (mix Nails a Dead in the Dirt) klidne se ozvete ;-) zatim
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...