PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 8.8.2020

AHOJ (SK), ANTISOCIAL SKILLS (CZ), AUTOR (Rakúsko), BLACK PASSENGER (SK), DxFxF (SK), FACE DEFECT (SK), FYASCO (SK), J.P.N. (SK), KULTRA (CZ), LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MÜNCHEN KONFLIKT (CZ), PRÜGELKNABE (CZ), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), the PAU (Poľsko), the WILDERNESS (SK)

Sereď, Kemping

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

EARTH CRUST DISPLACEMENT / DISEASE (PHOBIA RECORDS)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


AFTERNOON GENTLEMEN / LYCANTHROPHY 10" (recenzia)
Dead heroes
Nie je žiadnym tajomstvom, že popoludňajší džentmeni sú moji dlhoroční obľúbenci. Bláznivé sedmičky, ktoré boli neskôr zhrnuté do LP "Pissedography" alebo na desiatke "Power joogle pogger violence" som veľmi dlhú dobu nedal dole z gramca. Potom mali títo páni chvíľu pauzu na cider, vyšťali trojskladbovú sedmičku, otvorili ďalšie lahváče a zase sa rozbehli ako pred niekoľkými rokmi. Za bar si zavolali fast core úderku LYCANTHROPHY a veruže to je kvalitná pitka. Srandovné intro a už to ide. Šialený koktejl zo speedu a cideru. Zmeny tempa každú sekundu. Neskutočná rýchlosť. Bubeník musí byť robot z budúcnosti. Hlasivky natiahnuté ako xylofón, kde každé ťuknutie znamená inú polohu prechlastaného hlasu. Robím v izbe kotrmelce pomedzi nábytok a škatule a stále neviem čo s rukami a nohami. Päť skladieb prefrčí behom niekoľkých krátkych minút, a to mi nestačí. Ešte jedno spievankové outro a ihla je na konci. Je to ako veľmi silná droga, musím si to pustiť zas a znova. Znova. Znova ...
LYCANTHROPHY mali podobne ako TAG tiež menšiu pauzu, ale už sú zase vo výbornej kondícii, čo potvrdili aj na posledných dvoch sedmičkách vydaných ešte rok predtým. Na tejto nahrávke predvádzajú svoj ultra turbo fast core. Dá sa ísť ešte do väčšieho extrému? Viac sekaníc, viac rúbaníc a ďalší robot za bicími. Kde ich len vyrábajú? Kurva, ale na tejto nahrávke fakt vynikajú bicie. Majú parádny zvuk a počuť každučký jeden činel. Najviac sa mi páči ten, ktorý zneje ako zvonec z intra TAG. Za vokálom Zdíša a Šupín, ktorým za bicími vypomáha Ondra = ďalší masaker.
Pri počúvaní tejto rúbanice sa môžeš pokochať pekným kresleným obalom s barovými zombíkmi. Takéto obaly milujem, aj pri päťdesiatom pozeraní sa na nich stále dá nájsť niečo nové. Vo vnútri texty, nálepka s motívom obalu a pekný oranžovo - čierny vinyl. A kto vyhral? V muzike a rýchlosti remíza, v pití staviam dvacku na Anglánov.

theafternoongentlemen.bandcamp.com
lycanthrophy.bandcamp.com
  1. the AFTERNOON GENTLEMEN - Time gentlemen please
  2. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dustbin banquet
  3. the AFTERNOON GENTLEMEN - Second chance
  4. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dry
  5. the AFTERNOON GENTLEMEN - Waste of flesh
  1. LYCANTHROPHY - Disinterest
  2. LYCANTHROPHY - Rancour
  3. LYCANTHROPHY - Between wolves
  4. LYCANTHROPHY - La mort
  5. LYCANTHROPHY - Virtual friendship
  6. LYCANTHROPHY - Dreamless
  7. LYCANTHROPHY - Untouchable
  8. LYCANTHROPHY - Drain and throw away

Táto recenzia už bola zobrazená 670 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+C+M
TEXT:


 #6645 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz www.deadheroes.cz  napí­sal/a 17.01.2016 13:00:32
Vdaka ujo. urcite se ozvu. bohuzel TAG maj uz dve tour domluveny na 2016 (US s Weekend Nachos a Gets Worse a EU s Weekend Nachos a Wormrot), a jelikoz jsou rozeseti po Evrope je v podstate nedlidskej vykon domluvit jim koncert i v UK.

mej se o.
 #6642 fog fatgrinder@gmail.com   napí­sal/a 15.01.2016 16:06:23
ked budu planovat TAG koncerty cez SK myslim ze zaujem bude. u mna rozhodne. za to dalsie tour mi kludne napis email, ake su podmienky atd
 #6619 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz www.deadheroes.cz  napí­sal/a 12.01.2016 19:30:51
hola. diky moc za super recku. anglani posilaji taky pozdravy. prej by bylo fajn aj nejaky ten gig na Slovensku. hahaha. diky a mej se

PS: kdyby nekdo chtel v lete pomoc s koncertem pro ex The Afternoon Gentlemen kapelu FAMINE a australske Shackles (mix Nails a Dead in the Dirt) klidne se ozvete ;-) zatim
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[277/91.72%]
Má!

[13/4.3%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.66%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.31%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 302


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com