PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KLUSTER FUCK - CRAZYMAKER 12" (recenzia)
Skaven
Pôvodne som chcel písať, ako vniknúť do bytu manželov Marchinovcov (od ktorých mám túto skvelú LP), ich rozvrh, kedy nie sú doma, aby vás pri lúpeži neprekvapili a kde majú schované rezervné kľúče od bytu (pozrel by som sa na tvojom mieste vonku do hydrantu), ale asi to do recenzie na dánsky fast core nepatrí. V dnešnej záplave austrálskych a amerických power violence kapiel (ktorú nekritizujem, ale je toho fakt veľa a všetko zbierať ..) je dobrý epileptický fast core doslova vzácnosťou. Od prvého počutia som vedel, že po túto dosku pôjdem hoci aj na druhú stranu zemegule, veď načo tu máme potom tú globalizáciu? Ale čo čert nechcel? Zo šiestich labelov, ktorý dali hlavy a peniaze dokopy je jeden slovenský, a to rovno Skaven records. Tíško závidím takýto úlovok. Pekný jednostranný zelený plast (z druhej strany sú vyleptané nejaké halušky) a na ňom 20 songov za menej než 16 minút. Takto to má byť! V tomto prípade je možno aj dobré, že sa to nerozdelilo na dve strany (v USA by z toho spravili aj dvoj LP), aspoň nelietam ku gramci každú sekundu. Alebo ešte lepšie by bolo, keby na druhú stranu našli rovnakú šialenosť. Ale kde ju vziať? Polminútové výplachy nepripomínajú ani IDIOTS PARADE, CONTROLLED EXISTENCE ani LYCANTHROPHY. Povedal by som, že toto je najviac pankové zo spomínaných spolkov, ktoré hrajú (hrali) prvú ligu. Ale s krásne neskroteným ženským vokálom. Že by sa aj chudobná dánska scéna prebrala k životu? Na bicie búcha bubeník s MARESVIN a niektoré postupy sú dosť podobné (ale žiadna kopírka, toto je stokrát väčšia zbesilosť a epilepsia). Doska obsahuje aj insert (s nechtom som ho chcel roztvoriť :D, ale je to len jedna stránka, zato na hrubom papieri), ale bez textov, takže sa asi nikdy nedozviem, čo trápi taký bezstarostný národ akým sú Dáni. Ak máš rád brutálnu nakládačku alebo len potrebuješ ušný klystír od vianočných kolied, odporúčam KLUSTER FUCK!

klusterfuck.bandcamp.com
  1. Rapid resolution
  2. Face fell off
  3. You are on your own
  4. Choped up aborted - in the social arena
  5. Skilar produkt
  6. Blame the horse
  7. Poisoned mind
  8. The kitchen is - absolutely brutal
  9. Insidious
  10. En lus oq au er fucked
  11. Brand gevar
  12. Too late for hate
  13. Crazymaker
  14. Mangel pa interesee
  15. Inguistfire jerhoffs
  16. Refrigerate fire
  17. Keep it simple stupid
  18. Go fuck yourself
  19. Fast as fuck
  20. Agonizingly slow

Táto recenzia už bola zobrazená 288 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+G+U
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...