PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ILEGALITY - SAMI PROTI SEBE CD (recenzia)
PHR
Styri roky sa cakalo na vydanie noveho CD od tejto kapely. Mozno to bude vyraznymi personalnymi zmenami alebo len proste sa cakalo na tie najlepsi napad. Nove CD nim urcite je! Album vysiel zaciatkom marca na ceskom labely Papagajuv hlasatel records ako multimedialne CD v papierovom obale. Na multimedialnej stope najdete pat videoklipov z roznych koncertov + video z natacania, kde mozete okrem nahravania albumu vidiet napriklad aj takeho neoholeneho a zanedbaneho Bozenu :D .. Dalej v datovej prilohe este najdete mnozstvo fotiek a ako bonus piesen od neboheho Ivana Krajicka s nazvom Bozena .. (Chodieval k nam, do hory pan, vodil si tam kurvu Bozenu ..) Audio CD obsahuje 10 uplne novych nadupanych skladieb plus intro "Ortni". To vsetko sa zmestilo do 31 minut .. Po intre "Ortni" sa na vas vyruti hardcorepunk v podani Igelitov aky urcite nie ste zvyknuti z ich predchadzajucich albumov. Chlapci razne pritvrdili a zrychlili. Texty si vsak chlapci aj z casti ponechali. Je tu aj jeden love song - "Aj to sa stava", o slobode "Obcan ryba", "Kridla" alebo moja oblubena "melodickejsia" "Zlate casy", v ktorej ako je to uz asi zrejme z nazvu, sa spomina na stare zlate casy. Ako som uz spominal, ak ste boli zvyknuti na Ilegality z albumov "Kto je kto" a "Vsetci beru", tak toto CD Vas urcite milo prekvapi. Ilegality cim dalej, tym viac smeruju k udernejsej a rychlejsej muzike. Toto CD je asi to najlepsie, co vyslo v poslednej dobe na slovenskej sceme. Kto neveri, nech si vypocuje ukazky z noveho albumu v jukeboxe. Toz strucne o novom CD. Uvidime sa na koncerte!

01 Ortni
02 Stačí už iba označiť cieľ
03 Tak bež
04 Sami proti sebe
05 Aj to sa stáva
06 Už nie ke čas
07 Krídla
08 Občan ryba
09 Nedá vrátiť sa späť
10 Je to tak ľahké..
11 Zlaté časy


Táto recenzia už bola zobrazená 559 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+6+H
TEXT:


 #126 AdRik   napísal/a 17.04.2007 23:01:06
to pes: Klikni na distro a mas
 #125 pes   napísal/a 17.04.2007 09:31:00
de ste cd zohnali????
 #124 andrej   napísal/a 03.04.2007 10:16:00
igelity su jedna z mala naozaj punk kapiel u nas...a cd je bomba konecne aj texty o niecom inom ako o pive a futbale
 #123 sid   napísal/a 01.04.2007 13:31:00
je to viac ako dobreeeee!
 #122 nina   napísal/a 01.04.2007 09:08:00
to CD je paradne...fuuu a Bozena....... old punk 4ever
 #121 pawel/phr   napísal/a 30.03.2007 00:15:00
hey ho, myslim ze se kluci spis vratili ke korenum
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...