ILEGALITY - SAMI PROTI SEBE CD

Autor: Adrik | Počet videní: 697

PHR
Styri roky sa cakalo na vydanie noveho CD od tejto kapely. Mozno to bude vyraznymi personalnymi zmenami alebo len proste sa cakalo na tie najlepsi napad. Nove CD nim urcite je! Album vysiel zaciatkom marca na ceskom labely Papagajuv hlasatel records ako multimedialne CD v papierovom obale. Na multimedialnej stope najdete pat videoklipov z roznych koncertov + video z natacania, kde mozete okrem nahravania albumu vidiet napriklad aj takeho neoholeneho a zanedbaneho Bozenu :D .. Dalej v datovej prilohe este najdete mnozstvo fotiek a ako bonus piesen od neboheho Ivana Krajicka s nazvom Bozena .. (Chodieval k nam, do hory pan, vodil si tam kurvu Bozenu ..) Audio CD obsahuje 10 uplne novych nadupanych skladieb plus intro "Ortni". To vsetko sa zmestilo do 31 minut .. Po intre "Ortni" sa na vas vyruti hardcorepunk v podani Igelitov aky urcite nie ste zvyknuti z ich predchadzajucich albumov. Chlapci razne pritvrdili a zrychlili. Texty si vsak chlapci aj z casti ponechali. Je tu aj jeden love song - "Aj to sa stava", o slobode "Obcan ryba", "Kridla" alebo moja oblubena "melodickejsia" "Zlate casy", v ktorej ako je to uz asi zrejme z nazvu, sa spomina na stare zlate casy. Ako som uz spominal, ak ste boli zvyknuti na Ilegality z albumov "Kto je kto" a "Vsetci beru", tak toto CD Vas urcite milo prekvapi. Ilegality cim dalej, tym viac smeruju k udernejsej a rychlejsej muzike. Toto CD je asi to najlepsie, co vyslo v poslednej dobe na slovenskej sceme. Kto neveri, nech si vypocuje ukazky z noveho albumu v jukeboxe. Toz strucne o novom CD. Uvidime sa na koncerte!

01 Ortni
02 Stačí už iba označiť cieľ
03 Tak bež
04 Sami proti sebe
05 Aj to sa stáva
06 Už nie ke čas
07 Krídla
08 Občan ryba
09 Nedá vrátiť sa späť
10 Je to tak ľahké..
11 Zlaté časy

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: B+B+9

Správa:

#126 AdRik napí­sal/a: 17.04.2007 23:01:06

to pes: Klikni na distro a mas

#125 pes napí­sal/a: 17.04.2007 09:31:00

de ste cd zohnali????

#124 andrej napí­sal/a: 03.04.2007 10:16:00

igelity su jedna z mala naozaj punk kapiel u nas...a cd je bomba konecne aj texty o niecom inom ako o pive a futbale

#123 sid napí­sal/a: 01.04.2007 13:31:00

je to viac ako dobreeeee!

#122 nina napí­sal/a: 01.04.2007 09:08:00

to CD je paradne...fuuu a Bozena....... old punk 4ever

#121 pawel/phr napí­sal/a: 30.03.2007 00:15:00

hey ho, myslim ze se kluci spis vratili ke korenum

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

14.11. 13:37 roman:


Nevie niekto o voľnej LP - márne zháňam
RÚBANISKO - Nihil blues 10" (recenzia)

31.10. 11:48 Už jsme doma:


Ahoj Ixo,
nevím jestli jsme ti vůbec ofiko poděkovali za recku na Kry(hy), každopádně teď jsme na ni znovu narazili a rádi tak činíme alespoň teraz.
Díky moc a měj se krásn ..
UŽ JSME DOMA - Kry 12" (recenzia)

19.10. 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)