PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
A POINT OF PROTEST, DIMITAR, GATTACA, INDOCTRINATE, LAKKA, MERMOMOC, ORIENT, LUTKA LASKIER, TIGERWIZARD (12 - 13.7.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MARASTIC BLUES, ROZRUCH!, NASTY PACK (29.5.2019, Lesonice, Soya haus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











SHADOW OF TELEVISION - MAYDAY 7" (recenzia)
PHR
Vinyl žije! Máme dôkaz!

Je mi stále veľkým potešením, keď sa mi do rúk dostane platňa úplne mladej kapely. Je vidno, že vinyly sú čoraz viacej dostupnejšie aj pre menej známe kapely, ktoré si nemôžu dovoliť vydať 1000 kusov na vlastné náklady a existujú ľudia, ktorí radi podporia nepoznané. Reč je o mladej kapele z Levic - SHADOW OF TELEVISION. Ako kapela sama píše, vznikla v roku 2012 po neúspešnom konci sveta a sú tu dodnes. Práve v tomto roku im vyšlo EP "Mayday". Stranu A otvára pre mňa najlepší song, čo sa týka textu - "Mayday". Vintage gitara s textom o tom, že netreba veriť všetkému, čo hovoria média. Každá kríza prejde!

"Nie je sa čomu smiať". Najlepšia skladba na celom albume. Veľmi chytľavý refrén a špinavá garážová gitara. Refrén, ktorý sa po prvom vypočutí vryje do uší a vokály, ktoré ešte tri dni doznievajú pri zaspávaní. Po dlhšom uvažovaní a počúvaní je dopresívna pesniška o stereotype, ktorá prináša radosť.

"Na temnej strane" - strana B. Opäť špinavý spev a gitara, ale táto vec mi akosi neostala pri srdci.

"Sila vydržať" uzatvára toto debutové EP. Jednoduchá, rázna, priamočiará a chytľavá melódia. Nie je o čom.

Ak máš rád albumy, kde každá pesnička má cez 5 minút a je zložená z pred-sóla, hlavného sóla, po-sóla a 3x sa opakujúcom refréne o preflámovanej párty, tak toto EP určite nie je pre teba.

Všetkým ostatným jednoznačne odporúčam EP "MMayday". Jednoduchosť, údernosť a "spratkovosť?!", to sú SHADOW OF TELEVISION!

bandzone.cz/shadowoftelevision
  1. Mayday
  2. Nie je sa čomu smiať
  3. Na temnej strane
  4. Sila vydržať

Táto recenzia už bola zobrazená 421 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+A+W
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...