PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


LOST SOULS - ..IN THE OLD STREETS..!! CD (recenzia)
Heart break souls D.I.Y. rec.
"..v starých uliciach..!!" je názov prvého oficiálneho albumu kapely LOST SOULS, ktorý uzrel svetlo sveta tohto roku. Táto energická nitrianska punk n rollová trojica vznikla v roku 2007. Na konte má 5 skladbové demo s názvom "True love" z roku 2009. Plnohodnotné radové album vyšlo sice až o 5 rokov neskôr, ale na dobré veci si proste treba počkať :), navyše si to chlapci vydali sami pod hlavičkou "Heart break soul d.i.y. rec", takže kalap dolu.. Obal albumu zdobí foto členov kapely, kde na nich z pozadia vyčuhuje nejaká "stará továreň", má to v sebe príjemný retro nádych, búklet je v podobe mini plagátu, kde nájdeme anglicky spievané texty + info a kontakt na kapelu. Samotný strieborný kotúč je doslova nabitý pozitívnou energiou od prvého až po posledný päťnásty song. Hneď prvá skladba "Five seconds" so spevavým refrénom mi dáva tušiť, že ma čaká príjemná rock n rollová jazda, táto trojica to proste vie a je viac než dobre zohratá. Jednotlivé skladby sa od seba niejako extra neodlišujú a celé album sa nesie viacmenej v podobnom duchu. Časté výlety do rokenrolu hovoria samé za seba, že chlapci nie su odchovaní len na punku, ale sú im blízke aj korene, z ktorých punk rock vzišiel. Texty samotné sú o tom, čo nám prináša každodenný život, žiadne nadávanie na systém a podobne.. Po štvrtom posluchu si v duchu hovorím, že toto tak skoro moj prehrávač neopustí. Osobne tam mám viac potencionálnych hitov, ktoré dúfam ochutnám aj naživo ... či už "Tattoo my soul" s perfektným textom, ktorý by som zaspieval, každému neprajnému šéfovi v práci alebo "Dance with me", kde v intre zaznie urývok z kultového soundtracku k hriešnemu tancu s nezabudnutelnou hláškou "bejby, nebudeš sedieť v  kúte - poď!" :) Záverečná "Time to go" je u mňa naj, možno aj kvôli piánu, ktoré mi letmo pripomína začiatok klasiky "Sympathy for the devil" od ROLLING STONES. Neviem ako to je u LOST SOULS s  koncertami, ale pevne verím, že ich niekde v skorej dobe vzhliadnem, či už v klube alebo na festivale. U mňa 9 z 10 bodov.

bandzone.cz/lostsoulsnr
  1. Five seconds
  2. Stay loud
  3. Left alone
  4. From zero
  5. Perfect day
  6. Hey baby!
  7. Tattoo my soul
  8. Friday night
  9. In the old streets
  10. Eddie´s hot rods II
  11. Leaving home
  12. Scream
  13. To the world´s end
  14. Dance with me

Táto recenzia už bola zobrazená 676 krát!
 Autor: Veľký Peťo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+F+J
TEXT:


 #6077 adrik   napísal/a 18.10.2014 21:16:54
Dal som zlého autora, sorry.
A akože nie? Treba poriadne čítať.
 #6076 Wrbo   napísal/a 18.10.2014 19:39:38
Ty vole, to ako by si ani ty nepísal. Tolko chváli som u teba už riadne dávno nevidel :)
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...