PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAMATO CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


LOST SOULS - ..IN THE OLD STREETS..!! CD (recenzia)
Heart break souls D.I.Y. rec.
"..v starých uliciach..!!" je názov prvého oficiálneho albumu kapely LOST SOULS, ktorý uzrel svetlo sveta tohto roku. Táto energická nitrianska punk n rollová trojica vznikla v roku 2007. Na konte má 5 skladbové demo s názvom "True love" z roku 2009. Plnohodnotné radové album vyšlo sice až o 5 rokov neskôr, ale na dobré veci si proste treba počkať :), navyše si to chlapci vydali sami pod hlavičkou "Heart break soul d.i.y. rec", takže kalap dolu.. Obal albumu zdobí foto členov kapely, kde na nich z pozadia vyčuhuje nejaká "stará továreň", má to v sebe príjemný retro nádych, búklet je v podobe mini plagátu, kde nájdeme anglicky spievané texty + info a kontakt na kapelu. Samotný strieborný kotúč je doslova nabitý pozitívnou energiou od prvého až po posledný päťnásty song. Hneď prvá skladba "Five seconds" so spevavým refrénom mi dáva tušiť, že ma čaká príjemná rock n rollová jazda, táto trojica to proste vie a je viac než dobre zohratá. Jednotlivé skladby sa od seba niejako extra neodlišujú a celé album sa nesie viacmenej v podobnom duchu. Časté výlety do rokenrolu hovoria samé za seba, že chlapci nie su odchovaní len na punku, ale sú im blízke aj korene, z ktorých punk rock vzišiel. Texty samotné sú o tom, čo nám prináša každodenný život, žiadne nadávanie na systém a podobne.. Po štvrtom posluchu si v duchu hovorím, že toto tak skoro moj prehrávač neopustí. Osobne tam mám viac potencionálnych hitov, ktoré dúfam ochutnám aj naživo ... či už "Tattoo my soul" s perfektným textom, ktorý by som zaspieval, každému neprajnému šéfovi v práci alebo "Dance with me", kde v intre zaznie urývok z kultového soundtracku k hriešnemu tancu s nezabudnutelnou hláškou "bejby, nebudeš sedieť v  kúte - poď!" :) Záverečná "Time to go" je u mňa naj, možno aj kvôli piánu, ktoré mi letmo pripomína začiatok klasiky "Sympathy for the devil" od ROLLING STONES. Neviem ako to je u LOST SOULS s  koncertami, ale pevne verím, že ich niekde v skorej dobe vzhliadnem, či už v klube alebo na festivale. U mňa 9 z 10 bodov.

bandzone.cz/lostsoulsnr
  1. Five seconds
  2. Stay loud
  3. Left alone
  4. From zero
  5. Perfect day
  6. Hey baby!
  7. Tattoo my soul
  8. Friday night
  9. In the old streets
  10. Eddie´s hot rods II
  11. Leaving home
  12. Scream
  13. To the world´s end
  14. Dance with me

Táto recenzia už bola zobrazená 778 krát!
 Autor: Veľký Peťo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+E+W
TEXT:


 #6077 adrik   napí­sal/a 18.10.2014 21:16:54
Dal som zlého autora, sorry.
A akože nie? Treba poriadne čítať.
 #6076 Wrbo   napí­sal/a 18.10.2014 19:39:38
Ty vole, to ako by si ani ty nepísal. Tolko chváli som u teba už riadne dávno nevidel :)
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com