PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BOMBANGREPP - FÖRRADD AV SAMHÄLLET 7" (recenzia)
Skaven records
Förradd av samhället. Pochopil si nie? Zradený spoločnosťou je názov prvej epky kapely BOMBANGREPP. Kapelu "objavil" Marek Marchin. Ich prvé demo posielal kadetade a po spočiatku odvážnych plánoch dopomohol aj k vydaniu tejto placky. Už na demonahrávke sa s tým chlapci nesrali a vedeli príjemne natrhnúť konečník. Z debutu narozdiel od dema, kde boli samé lebky a áčka v krúžku, na vás čumí nasratý týpek, ktorý sa mal určite narodiť ako buldog, len si to pánbožko v poslednej chvíli rozmyslel. EP obsahuje 9 nakládačiek s zvukom, podľa ktorého hneď uhádneš, že kapela je zo Švédska. Hrubý dbeat crust s typicky nasraným severským vokálom, ktorému dominujú presné bicie. Všetko sú to naozaj nenávistné rýchlovky, jediný song, ktorý vytŕča je "Panoptikon" zahraný v strednom až pomalom rytme ako keby na nahrávku ani nepasoval a rozbehne sa až v posledných sekundách. Asi ani kapela nevydržala hrať tento rytmus. Vydavatelia to prirovnávajú ku KRIGSHOT a SKITSYSTEM (koľko kapiel tak v skutočnosti znie?), má to podobné útoky na bránku, ale je to viac chaotickejšie a bordeloidné a hlavne gitarista stále vymýšľa nejaké srandy. Všetko sa to zmestilo do desiatich minút. Platňa ešte obsahuje miniknižôčku, ktorá na moje prekvapenie neobsahuje texty vo švédštine, ale komentáre v angličtine. Tie sú hlavne o nezamestnanosti a miestnom spoločenskom zriadení (aké prekvapenie nie?). V kapele nájdeš členov SYSTEMATISK TERROR a AGGRENATION. Ak už máš prepočúvané veľké severské mená, skús BOMBANGREPP, možno ťa chlapci príjemne prekvapia.

bombangrepp.bandcamp.com
  1. Sjuk, kuvad, sönderarbetad
  2. FAS 3
  3. Panoptikon
  4. Ansvarsbefriad idiot
  5. Abortfr?gan
  6. Lärd att frukta
  7. Skända
  8. Nitpunk
  9. Inbillad lycka

Táto recenzia už bola zobrazená 316 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Z+Z+E
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...