PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TOMORROWS HELL / TUMMO 12" (recenzia)
Waking the dead
Pamätám si, keď som sa dostal k prvému singlu TOMORROWS HELL. Položil som ho na tanier a odrovnal ma už pri prvej sekunde. To sa písal rok 2009 a v kapele ešte spievala Blanka. Po jej odchode nebolo o kapele dlhú dobu nič počuť, mnohí vraveli, že o už nebude ono, ale tento rok vydali hneď dve dosky, ladené viac do metalu, split 7" s MARCH OF THE HORDES a split 12" s TUMMO, o ktorom sa tu pokúsim napísať zopár slov. Obalu a potlačenej vnútornej kapse dominuje farebný artwork z pera Pauly z Storm in the temple, ktorá má toho už viac na svedomí. Celej maľovánke dominujú fialové farby, k tomu sa zladila aj farba platne. Na kapse sú texty v angličtine a češtine, síce v trochu nečitateľnom písme. LP ešte obsahuje download kód. Prvých volím pre mňa známejších TOMORROWS HELL. Štyri kruté uragány zaviate k nám zo severu Európy. Masívny zvuk, v ktorom sú čitateľné všetky nástroje, ktorým vládne hrubočizný spev. Nie je to síce Blanka, ťažko to porovnať, ale určite nie je o nič horší ako bývalá kolegyňa. Takže obavy, že kapela stratí svoj šmrnc, neboli na mieste. Dosť už o minulosti, o tom asi nerada číta žiadna kapela. Ako si už možno bol zvyknutý, aj teraz sú skladby poprekladané mnohými gitarovými vyhrávkami, ktoré ich robia ešte energetickejšími a ťahajú ich viac dopredu. Keď tak nad tým premýšľam, možno je to ešte väčšia nálož s akurátnou štipkou metalu, ako spomínaný singel. Crust core fon Otrokovice. Posúď sám. TUMMO. Túto stranu mal asi recenzovať niekto iný. Prvá doska týchto Brňákov ma akosi neoslovila, koncert zahraný s vysokým nasadením a hráčskymi schopnostiami, o ktorých môžem ja iba snívať, ale nič pre mňa. Tak isto je to aj s touto stranou, hodne podladený metalický hard core zachádzajúci až do bahenných končín, spev je fajne záhrobný, kopec zaujímavých nápadov, basa a gitara spolu pulzujú ako pri meraní EKG, ale mne tam stále čosi chýba. Asi vyššie otáčky. Ak sa pohybuješ v podobných alebo ešte pomalších vodách, určite budeš mať na túto kapelu iný názor, možno bude patriť aj medzi tvoje top kapely, mne proste viac reže druhá strana, možno som v tomto hudobný analfabet, ale druhá strana sa mi točí v kuse. Ak ťa tiež zaujali viac TH, tak si určite zožeň aj ich nový split 7" s MARCH OF THE HORDES, ktorý vyšiel len v 318 kusovom náklade. Na doske sa podieľalo 8 labelov a ľahko ju zoženieš aj u nás.

bandzone.cz/tomorrowshell
tummo.bandcamp.com
  1. TOMORROWS HELL - Burial ground
  2. TOMORROWS HELL - Revenge
  3. TOMORROWS HELL - ...
  4. TOMORROWS HELL - Sorrow
  1. TUMMO - Roots of evil
  2. TUMMO - Cage with no bars
  3. TUMMO - Nothing to nothing

Táto recenzia už bola zobrazená 527 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+X+G
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...