PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 2.8.2019 - 3.8.2019
Setkání svobodných duší:
piatok: SAMASAPOKUSALA (CZ), STERN (CZ), PRÜGELKNABE (CZ), AUDIO NOISE (CZ), CTIB (CZ)
sobota: INNOXIA CORPORA (CZ), TUMMO (CZ), RISPOSTA (CZ), the PAU (Poľsko)

Rožnov pod Radhoštěm, Železo / Němec / Vrátnice


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BIOS, HEVER, UNIFORM (17.7.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
GYILKOS, the SOUTHERN ORACLE, CODE ORANGE (12.6.2019, Budapešť, Instant)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











RADIATION CD (recenzia)
Biosfere records
Nájdi 3 rozdiely:
Zafajčená pivnica, z omietky vykukujú tehly, po zemi v niekoľkocentimetrovom prachu a súti sú zahrabané prázdne pivové fľaše a kdesi v kúte trojica dlhovlasých maniakov v sidovkách a úzkych rifliach kopiruje svoje vzory z NSR a imperialistickej Ameriky.
Pred červeným horizontom vidíš svojho druha s bajonetom a v plynovej maske, ako sa pred lietajúcimi granátmi skrýva v kráteroch vyhĺenými nočným bombardovaním ..
Síce sa jedná o staršiu vec (2009), ale minulý víkend mi pán Bulánek vložil do ruky toto CD, či na neho nespravím recenziu, lebo sa mu z neho ešte doma váľa po kokot kusov. Reku prečo nie, nahrávku poznám skoro naspamäť, RADIATORR som videl aj naživo a aj tak to už všetci máte doma v počítači, tak aspoň tu nebudem musieť vymýšľať žiadne idiotské litánie. Koľkokrát sa vraciaš k starým veciam, keď denne pribúda toľko novej muziky. Už od inštrumentálneho intra sa ti do hlavy bude pchať otázka, že do piče, čo je to za zvrhlosť? Škrípajúca gitara, sem tam nejaké rýchle sóličko, bicie, ktoré sa podobajú viac na smrtiaci samopal ako na hudobný nástroj a všetkému tomu šéfuje úplne špinavý a drzý spev. Práve ten hnus a zlo z toho robí kurevsky dobrý thrash metal. No možno to pre niekoho bude až príliš chlípne, ten nech radšej ostane u svojho starého dobrého primitivného Alkeholu alebo Kabátu. Mlaší brat MAJSTRA KATA tu vykadil osem skladieb, z toho štyri sú spievané po americky, dve po našom, jedna (najdlhšia) je inštrumentálna a posledná, aby nikomu neostali nič dlžní, je cover od západonemeckých SODOM. V textoch nejde o žiadne filozofické posolstvá, točí sa to stále okolo strachu a hrozby z vojny a alkoholizme kapely. Načo ďalších zbytočných slov? Určite už to máš dávno doma a z času na čas pri počúvaní tohto CD pozametáš vlasmi podlahu, a potom si rovnaký oplan ako ja. Učiteľky a rodičia nás pred decibelmi a pivom varovali, mali sme ich počúvnuť. Na bandzone nájdeš jeden nový song v pracovnej verzii, takže sa raz možno dočkáme aj nového materiálu. Nechlastajte toľko a pred blážiacou sa nukleárnou zimou nahrajte aj zvyšné skladby pre nás obyčajných smrteľníkov.
Skap, zdechni, umri, zhni! Ale predtým si ešte pusti tento starší skvost zo zabudnutého slovenského smetiska. Outbreak of evil na teba!

bandzone.cz/radiation
  1. Friday offensive
  2. War machinery
  3. Zhnitý svet
  4. Drunker
  5. Fuck that shit
  6. Padlý vojak
  7. Beer and metal
  8. Outbreak of evil (SODOM cover)

Táto recenzia už bola zobrazená 909 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+Q+B
TEXT:


 #5143 mr   napísal/a 31.03.2013 10:19:25
skoda, ze to nevyslo ako asfaltova placka
 #5142 Butscho   napísal/a 31.03.2013 01:24:00
Adrik: ja som neico take spominal ze nesuhlasim ze to tu je :) nie je to moja stranka,, a ja tak ci tak som len rad ze to tu je :D
 #5132 zlocinec   napísal/a 28.03.2013 18:47:13
presne tak. nie len dobra kapela ale aj chodiace encyklopedie su tie hovada, s dost aktivnym labelom a zdierkou platni ktore mozes zavidet
 #5130 adrik   napísal/a 28.03.2013 12:14:44
Butscho: A preto to tu nemôže byť? Tí ľudia hrajú aj v iných kapelách a svojim prístupom sú viac "punk" ako iné tiežpankové kapely.
 #5129 Sajmon   napísal/a 28.03.2013 11:21:50
ale ja som nepísal o Radiation...
 #5128 Butscho   napísal/a 28.03.2013 10:46:33
Toto nie je punk s thrashovymi vplyvmi, ale cisty thrash, co je napisane aj v recenzii :D
 #5119 Sajmon   napísal/a 26.03.2013 15:59:06
si nikdy nepočul punk s thrashovými vplyvmi, resp. presahmi?...aj stará klasika ako Kritická Situace obsahuje thrashové prvky... to, že niekto hrá punk, neznamená, že to musí znieť ako klasický UK punk dakde zo 70/80 rokov minulého storočia...
 #5117 Butscho   napísal/a 25.03.2013 22:22:36
Som nevedel ze thrash sa radi ku punku tak, ale kazdopadne metaloveho klasika potesi viac ako ten punc
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
19.07. 09:40
Elramon: toto su zasa co .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
19.07. 08:07
axc: https://www.yout >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
19.07. 08:02
axc: kukam a citam ze .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
18.07. 20:11
Wrbo: Veru, točiť poki >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
18.07. 16:36
fog: vyvazovat hlasit .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...