Pozývame:


Pi 19.4.2024
Košice @ Collosseum

FUKOTY (SK), TVOI POSTOI (SK), MY O VLKOCH (SK), NIČITEĽ (SK)
vinyl afterparty
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


OI POLLOI - TAKE BACK THE LAN

Vyrvali ľudí z ich zeme, zničili ich domovy rukamy od krvy. Tisíce ľudí zomrelo hľadom, alebo na mori, chorobné zvonenie hrany ľudskej biedy!

Rozbili starý klanový systém, kde zem bola pre všetkých a potom ľudia stáli chrbtom proti múru. "Zhovievavosť" cirkvy ich vyhnala zo zeme – myslite na vôlu Božiu a nesnažte sa vytvárať si vlastné názory...

Urobili spúšť... tam, kde stáli stromy, vyrvali zo zeme každý peň, ktorý mohli. Etnické čistky roklín pre ovce, pretože to znamená väčšie zisky pre bohatých hajzlov.

Prekrásne bažiny? Nie, nemyslím. Sú to miesta, kde kedysi rástly obrovské lesy. Využité chamtivosťou bohatých. Vezmime si Zem a zasejme semená. Stále, každým rokom, hľadajú svoje korene, prichádzajú spoza mora, aby olizovali boty a bozkávali ruky tým, ktorím vyhnali rodiny zo zeme... to nie je nič viac než úbohá fraška!

Platia na domov vládnucej triede, ktorá by to bez váhania urobila znovu. Tí, ktorí zabudli svoju históriu, sú odsúdení k tomu, aby ju opakovali! Škótsko je tak lákavé, celá tá scenéria ma núti cítiť sa blbo. Náčelníci klanov sú v pohode vo svojich kiltoch, nemyslia na krv, ktorú preliali ich rodiny.

"Som náčelník klanu... OK, jasné, podporujem Škótsko, keď sa hrá rugger. Ale nezávislá zem? Urobím hrubú čiaru, tá zem patrí mne... je moja... len moja..."

Choď do piče, ty arogantný bastard! Kŕmiš bohatých kokotov, je mi z teba na grcanie! Patrí ti kurva všetko, okrem tvojej hlavy! Raz tá zem bude naša a ty budeš mŕtvy!

Nebudem prosiť o povolenie chodiť po zemi, ktorú si si privlastnil! A nebudem platiť žiadnemu psychopatovi za prístup k menhírom! Bohatí ukradli, kúpili a predali našu zem! Ale tá nepatrí nikomu... Vlastne všetkým podľa dedičného práva! Vezmite si späť svoju zem!

Autor: whack
Počet videní: 864

Pridaj komentár k prekladu:

Meno:
Email:
Antispam: X+C+7
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: