Pozývame:


Št 28.3.2024
Košice @ Košický hrad

OTRAS (SK), TEUFELSMAUER (SK), DRUGS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


OI POLLOI - ANTI-POLICE AGGRO

Skúsenosť väčšiny ľudí z policajtmi je taká, že to nie je ten typ ako Dixon z Dock Green s ružovou tvárou, ktorý chodí okolo, poklepe človeku na rameno, keď ukradne jablko alebo také niečo. Ich skúsenosť s políciou je: Jazdia celé dni okolo v antonoch. Nemôžu nikam prísť, keď sa niečo deje. Ak sú tak poulárni, tak prečo nemôžu chodiť po vlastných? Objavia sa päť dní po tom, čo vám vykradli dom a oznámia, že sa s tým nedá už nič robiť. V sobotu večer vás dokopú na policajnej stanici a v pondelok vás ženú pred súd – taký sú policajti v skutočnosti.

Samozrejme, keď sú náckovia vonku a pochodujú, tak ideme a rozkopeme ich, pretože iba tomu oni rozumejú, to je jediný spôsob ako na nich. Nie je žiadna iná cesta, to je isté. Požiadal som políciu, aby nás nechala prejsť. Strávil som 3 roky v piatich rôznych koncentračných táboroch, takže viem, čo je nacizmus zač.

Burnside? Zkurvysyn! Pojebaný zmrd! Z inšpektora Morsa je mi na tyčku! Televízne pičoviny, idiotské ojeby! Toto má byť akože reálny život?!

Skutoční fízli sú nedôstojní kverulanti! Zabíjajú v celách, strážia mučiarne v laboratóriach! Rasistický kokoti, ktorí zašli viac než priďaleko! Vzbura vybuchne ako načasovaná bomba v aute!

Hnev! Nenávisť! Agresia! Zúrivosť! Hnev! Nenávisť! Agresia! Zúrivosť!

Dobili môjho kamoša v cele tak, že šťal krv! Ale teraz ten fízel leží v bahne! Tečie mu do bôt a to poriadne! Ten bastard dostal lekciu! Baba, ktorú raz falošne obvinil, mu rozkopala ksicht a zapálila mu auto!

Toto je deň, na ktorý sme čakali! Naša zúrivosť vyrazí na povrch! Hnev! Nenávisť! Agresia! Zúrivosť! Hnev! Nenávisť! Agresia! Zúrivosť!

Vždy len ochraňujú náckov! Ale teraz prerazíme skrz ich rady! Faškov aj s fízlami skopeme na zem! Keď sa zúrivosť šíri po celom meste, tehly a fľaše padajú ako dážď, fízli a náckovia kričia od bolesti! Dostali, čo im patrí, skurvení bastardi!

Dúfam, že to kurevsky bolí!

Autor: whack
Počet videní: 837

Pridaj komentár k prekladu:

Meno:
Email:
Antispam: 4+O+G
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: