Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


8.10.2010 DISIDENT, UNITED AND STRONG; Spišská nová ves, Semafor II.

Autor: Adrik | Počet videní: 901


Ďalší úplne iracionálny výlet. Danka má narodeniny, tak sa večer stretávame za účelom menšej oslavy pri šampanskom, fernete a pive. Mňa napadá myšlienka si to kúštiček okoreniť výletom do Spiškej, kde sa dnes koncert začína až o 22.00 a vstupné je dobrovoľné. Takže máme čas. Z nás štyroch to nadchlo dvoch, ale po ceste ešte zlomíme Slajmera, a tak sa dobrodružstvo môže začať. Vlak nám ide o 9 a v Semafore sme presne o 10, takže všetko ideál. Zdravíme staré známe tváre, ksichty a existencie ako manželov a už prevádzkarov Marchinovcov, Disidentov a venujeme sa tomu, čo nám dnes ide najlepšie - totálnej alkodeštrukcii. Po pive ide kapela číslo jeden, a to Disident. Opäť rock n roll pank, sem tam niečo o láske, o nejakom Džonnym a bolo to dosť podobné ako minulý týždeň. No dnes mám chuť sa vyšáliť na rýchlejšiu muziku, tak to bohužiaľ len prestojím pred kapelou. United and strong z Nemecka sú už iné kafé. Síce tiež žiadna rýchlovka, ale poriadna hard core rezanica. Miestami mi to pripomínalo starší Agnostic front, ešte keď nemali tie "metalové" albumy. Aj v niektorých pesničkách mal spevák podobný hlas, a aj dievča za bubonmi sa tiež snažila. Pohodovka kapela, určite skvelé spríjemnenie bežného piatka. Na to, že šiel víkend a bolo dobrovoľné vstupné, tak tam nebolo o nič viac ľudí, ako inokedy. V parku pri lacnej pálenke je isto lepšie. Po koncerte sa hneď kapely dekujú preč, disidenti domov a Nemci na Ukrajinu, kde pokračuje ich turné. Dokonca majú jeden koncert aj v Moldavsku. Pekne! Dúfam, že ich na hraniciach neprešacovali niekoľko hodín. My pokračujeme v deštrukcii a nejako sa mi to už potom všetko zlieva. Neviem ani ako sme sa dostali na stanicu a do vlaku, že sme v ňom zaspali = ďakujeme rýchliku, ktorý nekončí v Košiciach, ale v Humennom! :D a čo sme robili v Trebišove a ako sme nastúpili na ďalší vlak. Ja som sa zobudil až pár minút pred Košicami. To bol zas pijátok ..

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: V+Z+8

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)