Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


8.5.2010 BARNEY GUMBLE, BOILING POINT, SPOSTÁ OTÁZKA; Malacky, Piváreň

Autor: zločinec | Počet videní: 1687


Takže pekne poprádku. Sobota poobede a už mi volá Pipo že sú u Moráka. Tak berem dosku a u tekam už aj z distrom (velice ťažko). Pred bránou vidím velkú dodávku s bedňami. Zvonim no nikto neotvára. Nakonec prelezám. Pozdravím Barneyho Gumbla a Sprostú otázku, ktorí tam boli taktéž bo došli s jedným autom. Kus sa tam nečo poje pokecá a je čas vyrazit do Malaciek. Zvládli sme to na dve otočky. V pivárni už Sviňa lína čaká aj s mladými. Velice pomálučky prichádzajú ludia. Aparáty nachystané, šecko jak má byt.
Kapela číslo jedna: Barney Gumble. No ja nevím co povedať. Šecky pesničky dobré a každá nová ešte lepší. Fotbalová,šecko zhorí, "svetýlka" (angl. nazov nepamatam :)), hračky namiesto zbraní, cover od nonconformist (konečne zas raz som nepoplietol svoju pasáž), cover od dedečka, pre našich dedov sa hralo skrz sviatok, ale aj pre vegetariánov, pre boilingpoinťákov, aj pre moráka a jeho silviu, golemka a ja viem ešťe koho šeckého. Samozrejme nechýba smrtelne nebezpečné pogo a saltá skákačky, zdvíhačky a podobne. Uplná spokojnosť. Podla Pipa najlepší koncert. (ako už asi piaty za sebou, ale bolo mi to šecko vysvetlené)
Nasleduje Boiling point. Tak bol som uplne že zvedavý co to bude bo som ešte nevidel. Chalani sa chystali a pripravovali a už sa v nútri jazdilo na doskách. Ešte rampy tam chýbali hah. Ale chalaniská hned jak začali tak som sa začal rosypávať. Možno ma už máte za debila že šecko len chválim ale možem za to že je to dopiči fajné?? Mám taký pocit že zahrali šecko čo maju na cedečku. Bubeník úplne že udieral a gitrista je kapitola sama o sebe už len kvoli tomu jakú má gitaru. "Najtrešovejšá gitara jakú som kedy videl." Pipo. No co sa dialo "pod podiom" zistíš ked si šetky tie skákačky a zvíhačky vyššie spomenuté vynásobíš krát dva. ŽILINA FUCKTOWN dopiči. Zážitok!
Sprostá otázka ide ako posledná. Tešil som sa lebo naposledy v Šali som ich nestihol. Mastia taký ten svoj rokenrol. Dokonca aj cover od White stripes sa mi lubil v ich podani aj ked osobne kapelu moc nemam rád. White stripes myslím. Dlho dlho chlapci hrali a po každej pesničke dopovaný "lekárničkou" orginal domácim seredskym Ďurovým vinčiskom. No a kedže to bol taký ten najkľudnejší žáner večera, odvážili sa prísť dopredu už aj nejaké dievčatá. Dlho dlo sme nutili aby chalani pridávali a aj pridávali takže každému sa lúbilo, mne obzvlášť. Po koncerte Ďobo púšťa svoju mega platňovú zbierku a my ideme nasäť k Morákovi kde sa vyťahyje jeho slavná a po Seredi a ne len po Seredi známa Silná Sóda (10litrov!). No a aftrpárty asi opisovat nebudem to by sme sa šeckým zhnusili co sme to za svine! Morákovi dzekujem za poskytnutie príbytku kapelám a cenim si jeho obetavosť na post vodiča. dik

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: 5+S+E

Správa:

#1862 masskillah napí­sal/a: 13.05.2010 23:51:58

jasne no nerad by som velke mesta tiez nejak pausalizoval alebo co proste bola dobra atmoska to je cele:)

#1861 denes napí­sal/a: 13.05.2010 23:29:32

kubo:jo jasan ze viem asi ako si to myslel, ja som to tiez nemyslel nijako utocne len nekdy je tazko porovnavat neporovnatelne.... adrik:na toto snad ani nema vyznam reagovat.....

#1860 masskillah napí­sal/a: 13.05.2010 23:00:27

denes:to nemal byt nejaky brutalny utok ale skor keby vzdanie holdu ze niekde sa este dokazu ludia na koncerte poriadne bavit:)

#1859 Adrik napí­sal/a: 13.05.2010 22:50:38

Pán z "mesta" sa ozval ..

#1858 denes napí­sal/a: 13.05.2010 17:37:43

kubo: nac pak v tych velkych mestach hravate???

#1853 dáša napí­sal/a: 11.05.2010 06:58:16

jojo, ked sme tam kedysi hrali s klemovcami, tak vonku bol brutalny karambol a vnutri bordel jak ma byt, a to bolo fest davno uz, hehe.. celkom rad by som tam zase zavital a zarubal rubaniskovu sekeru do zarubne!

#1852 masskillah napí­sal/a: 10.05.2010 18:34:45

malacky su kurevska zverina...to je punk nie rozmaznane decka vo velkych mestach...hralo sa nam super!!!!!!!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)