Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


24.3.2010 SLEAZY, INC. OPERATED; Košice, Cassbar

Autor: Adrik | Počet videní: 985


Keď mi pred niekoľkými týždňami napísala akási nemecká riot gilz tlupa s čudným menom Sleazy, inc operated, tak mail preposielam Šupkovi, snáď sa to jemu bude páčiť a páčilo. O niekoľko týždňov je streda, 24. marca, deň koncertu Nemiek. Pôvodne sa k nim chcel votrieť tulák a voľnomyšlienkár Dáša, no Šupka k nim prihadzuje košickú kapelu Jurij and the Gagarins. Kopec kamošov váha, ich argumentami sú stred týždňa, nič moc alebo pomalé nahrávky na myspace, no nakoniec sa nejako všetci dohodneme, že aspoň bude sranda. Koncert je hore u Šupku v Cassbare. Vstup ľudové dve eurá. Paráda! O pol ôsmej tam ešte veľa ľudí nie je, tak sa uvelebujeme na gauči a sledujeme prichádzajúcich. Ako minúty plynú, Cassbar sa plní a zväčšuje sa aj rad pri bare a tiež aj teplota v klube. Pred deviatou a už v riadnej tlačenke začínajú hrať Jurij and the Gagarins. Neviem, čo mám k tejto kapele napísať. Mix Horkýže slíže a Chiki liki tu-a? Hoci aj technicky celkom dobre zahrané, nejako ich s kľudným pocitom na duši vypúšťam. Poslednú dobu sa mi zdá, že kapiel kopírujúcich tento štýl je čím ďalej tým viac, hlavne na východe. Nič v zlom. Ale vpredu bola stále plnka, a to je hlavné.
Fú. Je tesne pred desiatou a baby z Sleazy, inc. operated ešte len zapájajú gitary. Temer nedýchateľný vzduch niektorým ľuďom fajne polepil tričká na telá :D Nočný kľud ľudí žijúcich okolo asi zaujíma len cez víkend, lebo žiadnych policajtov som nikto celý večer nevidel. No ženské to už rozbalili a začínajú mastiť. Naživo je to úplne iné ako z nahrávok. Cítiť energiu a celkovo je vidieť, že ich hranie baví a majú už čo - to pochodené. Tiež sa bavili aj ľudia, aj keď to nejaké extrémne rýchle zas nebolo. Hehe zopár krát sme ponadvihovali aj ružovovlasú basáčku. Keby som to mal k niečomu prirovnať, tak v niektorých pasážiach som počul staršie veci (nie tie nové sračky) od Sleater Kinney. Alebo to bol len môj pocit zmiešaný s potom a pivami? Zábava sa nekončí ani dvomi prídavkami, kedy ešte raz zahrali skladbu "Pixel". Dievčatá vyťahujú distro s tričkami, CDčkami a taškami. A po pokeci a po niekoľkých ochutnávkach s devami z Nemecka sa začína tancovačka až do rána. Okolo štvrtej sa to všetko končí, väčšina je už úplne unavená alebo totálne na mol a popísaná fixkami. Príjemné vyplnenie stredy, niekedy také nie sú ani víkendy. Dnes (27.3.2010) sú v Starom Smokovci, tak zdvihni prdel!

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: F+S+K

Správa:

#1791 dáša @ napí­sal/a: 29.03.2010 07:09:35

adrik: v Smokovci boli tie nemčúrky nič moc, celé to bolo akési rozbité... aj pankáči prispievali svojimi hlúpymi pokrikmi, hehe...

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)