Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


6.2.2010 BLIND RATTVISA, HEARTBEAT, ILÚZIA, ..; Sereď, Kemping

Autor: Zorrovci + zločinec | Počet videní: 1341


nedeľa dve hodiny poobede, after party v plnom prude, fajnovy obed za nami Sme u Zorrovcov a ideme porozpravat ako bolo. Ja som sa chystal so ženou z Banskej Bystrice vlakom ako poctivý cestovateľ zatiaľ čo zbytok kapely (Blind Rattvisa) sa vybrali fajnovo autom. Už po príchode do Serede ma u Zorrovcov čakal Morák čo bolo príjemné prekvapenie. Otvorili sme tequilu, ktorá po dlhom zháňaní chutila skvelo. Aj keď som hovoril chalanom, že majú prísť najneskôr o šiestej, a o piatej mi volajú, že zachvíľu vyrážajú, sme sa vybrali bez nich do kempingu. Krátka prechádzka cez zasnežené a zamrznuté chodníky a zjazdovke na týteši sme dorazili na miesto. Pomáličky začali chodiť ľudia a kapacita klubu sa napĺňala. Kapely dorazili všetky ešte pred začatím koncertu, i keď Ilúzia cestovala až z Lučenca kde boli nahrávať spevy. V Backstagei čakal fajnový guláš sojkový, po ktorom sa len zaprášilo. Teraz o hraní.

Barney Gumble. Blázni.Strašný old skúl.Začínali koncert ako domáci.Ľudia boli na rukách už počas ozvučovania. Divokost jak sa partí.Hlavne covery od Anastacie everything is burn,nonconformist na ktorí si ma zavolali aby som zastúpil mužské vokály(diik) alebo šláger od Jiřího Dědečka-když se kouří konopí.Pipo sa zase ukazoval a ukázal nám jak sa bijú bubny.Uzel s Jambelom išli ruky na gitarách jak utrhnuté z reťaze.Odporúčam navštívit koncert hned jak to bude možné.

Blind rättvisa.Rozbilo sa vácej vecí jak sa rozbilo za posledných 20 koncertov.Keby spevák nepovedal že rozbije svet,možno by bolo šecko v porádku.Hrali rýchlo a zbesilo.Chudák luster trošku nevydral.Ludé poletovali vzduchem,Radikál kazil lampy.17 songov za necelú pol hodinu.Nové pesničky sú bomba.

Heartbeat.Moc som sa na nich tešil.Ešte som ich nevidel naživo.Masaker.Gitarista uplne zabil.basak samozrejme nezaostával spolu s bubeníkom.Song I love rock and roll ma dostal,to spolu skapelou dávalo celé osadenstvo.Nina sa nehambila a dala do toho velice slušný spev takže asi navštívim v pondelok aj obludu.Hevíík jak má byt.Iron maiden by sa mali čo učit.

Ilúzia.Zopar ráz som, už videl,ale ešte nesklamali.Šlapali jak s cedečka.A pank s huslami...čisté porno.Nie darmo hrali jak poslední.Šeci úplne bláznili.Celá krčma.A ne len preto,že hladina alkoholu bola už odvážne vysoká.Parádna vec aj v pohode ľudia.klobúk dole.Najlepší koncert aký kedy v živote zahrali.

V krčme sme vykúpili celý bar a už o jedenástej nebolo čapované.Okolo jednej-pol druhej sme sa pobrali Zorrovcom na byt kde sa pokračovalo.Kúpili sa pivá a ostatné inštrumenty.Spalo tak okolo dvanásť ludi a vyzeralo to tam jak v kasárňach.Samé spacáky.Negdo v kuchyni,negdo v spálni a Morák vo vani.Netuším kedy som zaspal a netuším či sa vobec spalo.ale fičí sa doteraz.Pivečko ma čaka na stole a nádherný obed mám za sebou. No kto by odolal vyprážanému syru s hranolkami brusicovym džemom a ryžou.uaaaaa.Vždy ked som u Pipa a Sašky tak mi je najsamlepšie.Vzdy vege jedlo za dvesto bodov.Tak ja idem.Nenechám vyprchat pivo.....

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: W+N+8

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)