PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Št 19.9.2019
COMPLETED EXPOSITION (Japonsko), WOJCZECH (Německo), SHEEVA YOGA (CZ)

Olomouc, SF mini

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PUTRID EMENTAL CHEESE #10
2.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DOWNFALL OF GAIA, DER WEG EINER FREIHEIT (15.9.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF (13.9.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 643 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+5+T+T+3
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 15:45
masskillah: Kokos Ahoj mi od >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)
včera 16:53
axc: daj si predchadz >> EMBOLISM (archív zinov)
včera 16:08
Kraken: Ahoj.
Vel .. >> EMBOLISM (archív zinov)

13.09. 21:06
Mišo Štich: K tým R.A.M.B.O. .. >> GATTACA - U-lock justice 5" (recenzia)
28.08. 13:10
Tomáš NIČITEĽ: Ahojte, kapela N .. >> (guestbook)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[259/92.5%]
Má!

[11/3.93%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.86%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 280

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...