Pozývame:


Št 28.3.2024
Košice @ Košický hrad

OTRAS (SK), TEUFELSMAUER (SK), DRUGS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


PANZEROTTI

400g hladkej múky, 200ml vlažnej vody, 2 lyžice oleja, 1 droždie, soľ.
Cesto nechať vykysnúť hoďku, hoďku a pol., odoberať guľky veľkosti golfovej poprípade tenisovej, nebodaj aj hádzanárskej lopty rozvaľkať, naplniť, ja som použil pór, šampiňóny popražené spolu + dijónska horčica, pražiť na oleji do zlatista. Dá sa to aj zjednušiť pečením v trúbe, neodporúčam je to suchšie ako vyprážané.

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 830

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 2+B+X
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: