PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KOLÁČ S "TVAROHOM" A "ŽELATÍNOU" (recept)
Porcia: ?

Potrebujeme:
3 hrnčeky múky
1 hrnček cukru
1,5 hrnčeka sójového mlieka
3-4 lyžice oleja
1 kypriaci prášok
3 balíčky bieleho tofu
1 citrón
1 liter džúsu
2 balíčky vanilkového pudingu
zavarené / čerstvé ovocie
cukor

Múku, cukor, kypriaci prášok, olej a mlieko vymiešame na cesto a vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou =D) a pečieme dokým nebude cesto pekné zlaté....alebo šťuchajte špáratkom dokým nebude okej =D. keď je hotové odložíme bokom vychladnúť a v miske si rozdrvíme vidličkou alebo rozmixujeme tofu s citrónovou šťavou a cukrom, ja som dala asi tri velké lyžice. na vychladnuté cesto natrieme mixnuté tofu, naň poukladáme ovocie. Puding varíme ako obvykle ibaže miesto mlieka ide džús. Keď je dovarený zalejeme ním koláč a ...hotovo ! =D s týmto cestom robím ešte podobný koláč ibaže navrch nejde "tvaroh" a "želatína" ale jablká podusené so škoricou a zahustené pudingom.

Tento recept už bol zobrazený 907 krát!
 Autor: Monika
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+S+J
TEXT:


 #4593 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 28.10.2012 20:20:26
my sme dávali zavarené broskyne a džús multivitamín =) aj pomarančový je ale dobrý velmi
 #4592 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napí­sal/a 28.10.2012 19:20:35
..ano, hlavne na prichut s pytam. vdaka
 #4582 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 25.10.2012 18:02:59
myslíš príchuť či..? =D
 #4580 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napí­sal/a 25.10.2012 12:47:10
otazocka... aky dzus pouzivame?
 #4551 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 11.10.2012 11:32:00
jo dík...my sme ten recept mali uplne uplne iny =D
 #4549 Sajmon   napí­sal/a 11.10.2012 10:30:20
250g celozrnná špaldová, 250g hladká, pollitra sój. mlieka, jedna lyžica octu, dve lyžice oleja, jedna lyžička cukru, dve lyžičky soli, kvasnice, pol lyžičky rasce, ľanové semiačka...dve lyžice ovsených vločiek na vrch...do pekárne, program klasik...robí sa to asi 3,5 hodiny...
 #4548 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 10.10.2012 10:09:13
tak by si mi mohol na pokeci hodiť recept, by som sa nehnevala...dik =) =D
 #4546 Sajmon   napí­sal/a 09.10.2012 21:14:13
my sme chlieb robili tiež, normálne v domácej pekárni, a vydaril sa super...bol celkom konzistentný a celkom chutný...
 #4545 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 09.10.2012 20:53:33
my sme zo špaldovej robili zatial chlieb a tiež bol taký ťažký a velmi sa drobil...možno keby sa pridá kypriaci a olej tak to ide aj bez tej obyč múky...neviem..
 #4544 Sajmon   napí­sal/a 09.10.2012 20:07:09
my momentálne používame doma špaldovú celozrnnú, je to rozdiel proti tej ražnej?...a inak to tiež s bielou hladkou pol na pol miešame...
 #4542 Večne nespokojný   napí­sal/a 09.10.2012 19:34:25
Keď budeš dávať ražnú múku, daj na poli s obyčajnou, lebo to cesto bude moc ťažké ( ako naše naposledy, keď sme si robili langoše :) ). Ako to máš piecť to netuším, kedže máme plynovú rúru... Skús to piecť ako koláč, ktorý si sem hodil nedávno.
 #4539 rikArdo   napí­sal/a 09.10.2012 11:20:44
toto vyzerá byť fajn, bol by problém keby použijem hladkú ražnú múku? na akom stupni sa to asi pečie?
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
24.02. 11:38
sludgehead: neviete niekto ci sa da kupit listok len na ten prvy den (streda)? >> (novinka)
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com