PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON (20.9.2020, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
PERFECITIZEN - Humanipulation CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


KOLÁČ S "TVAROHOM" A "ŽELATÍNOU" (recept)
Porcia: ?

Potrebujeme:
3 hrnčeky múky
1 hrnček cukru
1,5 hrnčeka sójového mlieka
3-4 lyžice oleja
1 kypriaci prášok
3 balíčky bieleho tofu
1 citrón
1 liter džúsu
2 balíčky vanilkového pudingu
zavarené / čerstvé ovocie
cukor

Múku, cukor, kypriaci prášok, olej a mlieko vymiešame na cesto a vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou =D) a pečieme dokým nebude cesto pekné zlaté....alebo šťuchajte špáratkom dokým nebude okej =D. keď je hotové odložíme bokom vychladnúť a v miske si rozdrvíme vidličkou alebo rozmixujeme tofu s citrónovou šťavou a cukrom, ja som dala asi tri velké lyžice. na vychladnuté cesto natrieme mixnuté tofu, naň poukladáme ovocie. Puding varíme ako obvykle ibaže miesto mlieka ide džús. Keď je dovarený zalejeme ním koláč a ...hotovo ! =D s týmto cestom robím ešte podobný koláč ibaže navrch nejde "tvaroh" a "želatína" ale jablká podusené so škoricou a zahustené pudingom.

Tento recept už bol zobrazený 987 krát!
 Autor: Monika
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+H+K
TEXT:


 #4593 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 28.10.2012 20:20:26
my sme dávali zavarené broskyne a džús multivitamín =) aj pomarančový je ale dobrý velmi
 #4592 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napí­sal/a 28.10.2012 19:20:35
..ano, hlavne na prichut s pytam. vdaka
 #4582 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 25.10.2012 18:02:59
myslíš príchuť či..? =D
 #4580 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napí­sal/a 25.10.2012 12:47:10
otazocka... aky dzus pouzivame?
 #4551 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 11.10.2012 11:32:00
jo dík...my sme ten recept mali uplne uplne iny =D
 #4549 Sajmon   napí­sal/a 11.10.2012 10:30:20
250g celozrnná špaldová, 250g hladká, pollitra sój. mlieka, jedna lyžica octu, dve lyžice oleja, jedna lyžička cukru, dve lyžičky soli, kvasnice, pol lyžičky rasce, ľanové semiačka...dve lyžice ovsených vločiek na vrch...do pekárne, program klasik...robí sa to asi 3,5 hodiny...
 #4548 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 10.10.2012 10:09:13
tak by si mi mohol na pokeci hodiť recept, by som sa nehnevala...dik =) =D
 #4546 Sajmon   napí­sal/a 09.10.2012 21:14:13
my sme chlieb robili tiež, normálne v domácej pekárni, a vydaril sa super...bol celkom konzistentný a celkom chutný...
 #4545 Monika katastroofa@azet.sk   napí­sal/a 09.10.2012 20:53:33
my sme zo špaldovej robili zatial chlieb a tiež bol taký ťažký a velmi sa drobil...možno keby sa pridá kypriaci a olej tak to ide aj bez tej obyč múky...neviem..
 #4544 Sajmon   napí­sal/a 09.10.2012 20:07:09
my momentálne používame doma špaldovú celozrnnú, je to rozdiel proti tej ražnej?...a inak to tiež s bielou hladkou pol na pol miešame...
 #4542 Večne nespokojný   napí­sal/a 09.10.2012 19:34:25
Keď budeš dávať ražnú múku, daj na poli s obyčajnou, lebo to cesto bude moc ťažké ( ako naše naposledy, keď sme si robili langoše :) ). Ako to máš piecť to netuším, kedže máme plynovú rúru... Skús to piecť ako koláč, ktorý si sem hodil nedávno.
 #4539 rikArdo   napí­sal/a 09.10.2012 11:20:44
toto vyzerá byť fajn, bol by problém keby použijem hladkú ražnú múku? na akom stupni sa to asi pečie?
ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 08:55
Traktor: Ravelin 7 / Thema Eleven
Gnu - Srdce v kusech zvuku
Complicité candie - Vždyť strojům tolik chutná
Telefon-Háková panenka

Diky

Koupim tyhle vi .. >> (guestbook)

21.10. 16:39
Theresa: Ahojte, koupim tyto vinyly:

Ravelin 7 / Thema Eleven
Esazlesa - St. Tropez
Contrastic - Contrastic
Gnu - Srdce v kusech zvuku

Diky moc
>> (guestbook)

12.10. 22:42
deegee: Pockaj, jak peso? >> 20.9.2020 GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON Košice, Collosseum (report)
21.09. 16:29
Theresa: Stale shanim LP GNU-SRDCE V KUSECH ZVUKU a
Thema Eleven ‎– Choose Your Beast DCLXVI


Moc děkuji >> (guestbook)

17.09. 10:02
shupo: velmi pekna recka. >> DECULTIVATE / ÖSTRA TORN 12" (recenzia)
13.09. 14:45
dasa to aj inak: Ochota nosiť rúška klesla. Prieskum agentúry Focus. Kanal na telegrame t.me/covidhysteria_sk >> (guestbook)
07.09. 19:55
redrick: Ahojte,
ponúkam zo zbierky pár kúskov na predaj.
Vinyly su nehrané, prípadne navrhnite cenu.
Osobné odovzdanie v BA alebo poštou...
Oi!

The Effort - W .. >> (guestbook)

06.09. 16:31
Theresa: Ahojte, shanim Gnu-Srdce v kusech zvuku a Pacino-Pul litru zeme. Platim zlatem:-) diky. >> (guestbook)
02.09. 21:58
Jan IP: absolútny súhlas Jakub!!!! mastili to fakt brutálne >> (novinka)
01.09. 22:22
Jan IP: Táto banda je kurevsky masaker a pri tom sa o nej tak málo hovorí!!!! som rád že nie som sám koho zaujali :) >> BRUCEXCAMPBELL - South to no life 12" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[83/26.77%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/23.87%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.87%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[80/25.81%]
Mne varí mama

[61/19.68%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 310


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com