Pozývame:


Pi 19.4.2024
Košice @ Collosseum

FUKOTY (SK), TVOI POSTOI (SK), MY O VLKOCH (SK), NIČITEĽ (SK)
vinyl afterparty
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


TOFU NA SPÔSOB TREŠČEJ PEČENE

Nevím síce jak už tresčá pečeň chutí, ale dajme tomu, že asi takto:
Potrebujeme: jedno údené TOFU (lepšie je od alfabio ma inú konzistenciu, vhodnú práve na toto), dve kocky kvasníc, olej, vegetu, cesnak, majoránku, červenú papriku, cibuľu, sojofku.
Dáme na panvicu asi 1dl oleja a opražíme jednu takú akurát (ani nie malú ani nie veľkú) cibuľku. Potom tam nadrobíme dve kocky kvasníc a miešaním ich rozpustíme. Dáme nastruhaný tofáč a pridáme podľa chuti sojofku, vegetu a červenú papriku. Všetko to premiešame a chvíľu (tak dve tri minútky) necháme sa pekne robiť. Zatial si premačkáme dva väčšie strúčiky cesnaku. Keď to odstavíme, pridáme cesnak a asi pol čajovej lyžičky majoránky. Podávame na hriankach. Pomery si može upraviť každý podla seba. Ja tam dávam hodne sojofky a cesnaku tiež trochu viac. Treba vyskúšať. Dobrú chuť.

Autor: Pipo & Timea
Počet videní: 2066

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: W+D+O
Správa:

#3437 Vomit napí­sal/a: 07.12.2011 12:15:22
Vyskúšal som, neviem či sa to podarilo, ale bolo to super

#3367 Lubo napí­sal/a: 29.11.2011 10:40:56
Uz som to raz u teba jedol - velmi smaczne.
Este ze si to sem zavesil. Porat dnes si to zrobim.
Michelin Star pre Pipa

#3365 Bukowski @ napí­sal/a: 28.11.2011 20:00:19
Vyskúšam. Toto by som hádam mohol zvládnuť. :D

#2999 rikArdo napí­sal/a: 10.09.2011 09:06:34
vitarian.cz- veľmi zaujímavé čítanie!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: