Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


GOODY FOODY NA CIBUĽKE A HRÍBOCH

Suroviny: 1 - 2 balení Goody foody. Ja som použil rezeň aj steak, ale vhodná je aj klasická sója, seitan, robi mäso atď.
- konzerva šampiňónov
- jedna cibuľa
- čili omáčka
- worčestrová omáčka
- kečup
- olivový olej
- soľ
- koreniny

Postup: Goody foody (alebo robi mäso, seitan atď.), šupni do misky, otvor konzervu šampiňónov, vylej šťavu a vykoť to tam tiež, cibuľu nakrájaj na kolieska a pridaj do misky, polej to všetko olivovým olejom, kečupom, čili omáčkou, worčestrovou omáčkou, osoľ, okoreň, aj trochu vegety môžeš, mleté čierne korenie, trebárs aj grilovacie korenie, bazalka, oregano atď. Všetko to poriadne premiešaj a daj aspoň na hodinu do chladničky, nech sa to trochu marinuje. Vyber panvicu s pokrievkou, nalej do nej trochu slnečnicového oleja, vysyp do nej celý obsah z misy a nechaj opekať, potom to môžeš prikryť a chvíľu dusiť. Ako prílohu som použil tarhoňu, ale je to v pohode konzumovateľné aj s kus kusom, qineou alebo ryžou.

Autor: Radim
Počet videní: 455

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 3+Z+U
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: