PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Št 19.9.2019
COMPLETED EXPOSITION (Japonsko), WOJCZECH (Německo), SHEEVA YOGA (CZ)

Olomouc, SF mini

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PUTRID EMENTAL CHEESE #10
2.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
-273.15, ETERNAL GODFUCK, PURE CONFUSION, TIDES DENIED (17.9.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF (13.9.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BAKLAŽÁN A CÍCER NA INDICKÝ SPÔSOB (recept)
Porcia: ?

Suroviny:
Olej, cibuľa, baklažán, uvarený cícer, rozmixované paradajky, kokosové mlieko alebo smotana na šľahanie, soľ, čierne korenie, kari, kurkuma, korenie grand masala, chilli, jarná cibuľka, petržlenová vňať, pivo.

Na oleji si orestuješ nakrájanú cibuľku a pridáš soľ, aby pustila šťavu. Ak je opečená do sklovita, pridáš nakrájaný baklažán a tiež ho posoľ, aby pustil šťavu. Môžeš pridať trocha kari a čierneho korenia. Baklažán nechaj niekoľko minút podusiť, aby zmäkol a medzitým si daj pivo. Po 5-10 minútach pridaj uvarený cícer. Vývar z neho môžeš použiť na podliatie, respektíve na zriedenie. Sem tam premiešaj a pridaj koreniny: čierne korenie, kurkumu, kari, chilli a grand masala. Do tejto celej zmesi pridaj rozmixované paradajky, alebo hustú paradajkovú šťavu. Nechaj to prevrieť. Na zjemnenie tam nalej kokosové mlieko (Odporúčam kúpiť v akcii v Lidl), ak nemáš, kľudne daj šľahačkovú smotanu. Zmes nechaj prevrieť a dochuť podľa potreby. Na úplny záver pridaj nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať a celé to premiešaj. Ako prílohu si môžeš dať ryžu, poprípade pečivo.

Mnozstvo a pomer surovín schválne nedávam, je to len na tebe a tvojej chuti.

Tento recept už bol zobrazený 326 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+K+W
TEXT:


 #7438 hedrik   napísal/a 03.07.2018 18:25:13
wtf je grand masala? ja poznam len garam masalu
 #7400 666   napísal/a 26.04.2018 12:46:43
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.09. 15:45
masskillah: Kokos Ahoj mi od >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)
16.09. 16:53
axc: daj si predchadz >> EMBOLISM (archív zinov)
16.09. 16:08
Kraken: Ahoj.
Vel .. >> EMBOLISM (archív zinov)

13.09. 21:06
Mišo Štich: K tým R.A.M.B.O. .. >> GATTACA - U-lock justice 5" (recenzia)
28.08. 13:10
Tomáš NIČITEĽ: Ahojte, kapela N .. >> (guestbook)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.85%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[72/24.16%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.69%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.5%]
Mne varí mama

[59/19.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 298

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...