PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 13.10.2018
SYSTEMIC DAMAGE (SK), DISTAX (SK), CONCUSSA (SK), DIKTÄT (SK)

Spišská Nová Ves, Pinocchio

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KACZYNSKI / AUGUST LANDMESSER (BLACK WEDNESDAY RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, MITE DE CIMETIÉRE (15.9.2018, Bratislava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, COCO BONGO, MITE DE CEMITIÉRE (14.9.2018, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
HYDRAULITER 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #8 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BAKLAŽÁN A CÍCER NA INDICKÝ SPÔSOB (recept)
Porcia: ?

Suroviny:
Olej, cibuľa, baklažán, uvarený cícer, rozmixované paradajky, kokosové mlieko alebo smotana na šľahanie, soľ, čierne korenie, kari, kurkuma, korenie grand masala, chilli, jarná cibuľka, petržlenová vňať, pivo.

Na oleji si orestuješ nakrájanú cibuľku a pridáš soľ, aby pustila šťavu. Ak je opečená do sklovita, pridáš nakrájaný baklažán a tiež ho posoľ, aby pustil šťavu. Môžeš pridať trocha kari a čierneho korenia. Baklažán nechaj niekoľko minút podusiť, aby zmäkol a medzitým si daj pivo. Po 5-10 minútach pridaj uvarený cícer. Vývar z neho môžeš použiť na podliatie, respektíve na zriedenie. Sem tam premiešaj a pridaj koreniny: čierne korenie, kurkumu, kari, chilli a grand masala. Do tejto celej zmesi pridaj rozmixované paradajky, alebo hustú paradajkovú šťavu. Nechaj to prevrieť. Na zjemnenie tam nalej kokosové mlieko (Odporúčam kúpiť v akcii v Lidl), ak nemáš, kľudne daj šľahačkovú smotanu. Zmes nechaj prevrieť a dochuť podľa potreby. Na úplny záver pridaj nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať a celé to premiešaj. Ako prílohu si môžeš dať ryžu, poprípade pečivo.

Mnozstvo a pomer surovín schválne nedávam, je to len na tebe a tvojej chuti.

Tento recept už bol zobrazený 232 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+V+E
TEXT:


 #7438 hedrik   napísal/a 03.07.2018 18:25:13
wtf je grand masala? ja poznam len garam masalu
 #7400 666   napísal/a 26.04.2018 12:46:43
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 21:55
elramon: typek to teraz r .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
dnes 19:54
Wrbo: Ten refrén v pie >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
dnes 17:18
Wrbo: Ahoj, v prvom ra .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
dnes 14:51
nelo paštrnák z pekla: Kazeta vyšla na >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
dnes 13:13
Twg: prihrejem si pol .. >> HYDRAULITER 12" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[77/28.41%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[69/25.46%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.06%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[65/23.99%]
Mne varí mama

[49/18.08%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 271

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...