PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


BAKLAŽÁN A CÍCER NA INDICKÝ SPÔSOB (recept)
Porcia: ?

Suroviny:
Olej, cibuľa, baklažán, uvarený cícer, rozmixované paradajky, kokosové mlieko alebo smotana na šľahanie, soľ, čierne korenie, kari, kurkuma, korenie grand masala, chilli, jarná cibuľka, petržlenová vňať, pivo.

Na oleji si orestuješ nakrájanú cibuľku a pridáš soľ, aby pustila šťavu. Ak je opečená do sklovita, pridáš nakrájaný baklažán a tiež ho posoľ, aby pustil šťavu. Môžeš pridať trocha kari a čierneho korenia. Baklažán nechaj niekoľko minút podusiť, aby zmäkol a medzitým si daj pivo. Po 5-10 minútach pridaj uvarený cícer. Vývar z neho môžeš použiť na podliatie, respektíve na zriedenie. Sem tam premiešaj a pridaj koreniny: čierne korenie, kurkumu, kari, chilli a grand masala. Do tejto celej zmesi pridaj rozmixované paradajky, alebo hustú paradajkovú šťavu. Nechaj to prevrieť. Na zjemnenie tam nalej kokosové mlieko (Odporúčam kúpiť v akcii v Lidl), ak nemáš, kľudne daj šľahačkovú smotanu. Zmes nechaj prevrieť a dochuť podľa potreby. Na úplny záver pridaj nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať a celé to premiešaj. Ako prílohu si môžeš dať ryžu, poprípade pečivo.

Mnozstvo a pomer surovín schválne nedávam, je to len na tebe a tvojej chuti.

Tento recept už bol zobrazený 410 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+U+V+B+9
TEXT:


 #7438 hedrik   napí­sal/a 03.07.2018 18:25:13
wtf je grand masala? ja poznam len garam masalu
 #7400 666   napí­sal/a 26.04.2018 12:46:43
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)
09.04. 10:36
Lesbouš: Dobrá práce,chalani!!Už som skoro zabudol na náš(AVERZE)první rozhovor.Archiváři par excellence!!! >> Autonomie #4 / 1992 (archív zinov)
05.04. 02:51
JANO: Cau Adrik
Nezvyknem pisat alebo hodnotit druheho nazory,pocity a myslienky
cez internet ,nerad pisem,radsej sa rozpravam o veciach a velakrat je pisany text nepochopeny.Nuz ale musim v t .. >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

02.04. 22:44
Pissmaster: Do Márie bohovej. Toho prvého songu som sa normálne zľakol. Gospel of the future! :D >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.56%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.26%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.93%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.57%]
Mne varí mama

[60/19.67%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 305


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com