Pozývame:


So 31.7.2021
Spišská Nová Ves @ výklad bývalej predajne Protetika

ZINTAER (SK), NIČITEĽ (SK), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovší rozhovor:

IMPULSEALER

Najnovší report:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovšia recenzia:

EYEHATEGOD - A history of nomadic behavior 12"

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


SCHIZOID – YOU´RE TO BLAME MC

Autor: Fog | Počet videní: 222

Straight and alert records
Alexis Gautier. Ak ti toto meno nevraví nič, tak je to človek za labelom Straight and alert, ako aj človek, ktorý pôsobil v, dnes už bohužiaľ nefunkčných kapelách ako HARM DONE a RAW JUSTICE. Ak nepoznáš, rozhodne si to dohľadaj. Strašné bomby. Každopádne tentokrát Alexis zvolil iný postup.

Celá nahrávka je v podstate jeho sólovým projektom. Toto slovo je troška zavádzajúce, ale ako to nazvať, keď zložil a nahral každý nástroj sám. A  napriek tomu, že na to bol sám, dokázal vypľuť riadne štipľavú nahrávku. Dokopy je tu len päť zásekov, síce krátke, ale kompaktné dielko s poriadnou dávkou nenávisti a agresie. Je to v duchu priamočiareho hardcoru, ale zabudni na melódie a singalongy. Tu sa rúbe drevo od prvej po poslednú sekundu. Hutné, dynamické a ťažko zastaviteľné. Tempo nič pre začiatočníkov, miestami sa to derie aj do PV sypačiek. Surový zvuk len dokresľuje nasranosť celej nahrávky. Až sa ti nechce veriť, že to má na svedomí jeden človek. Alebo je to možno práve tým.

Alexis dal opäť dokopy kapelu (alebo projekt, ak chceš), ktorá sa opäť zapísala do môjho srdiečka. Sám si to všetko vymyslel a napliaskal. Nechal to nahodiť na pásky, spravil k tomu peknú červeno-bielu grafiku a sám aj vypustil do sveta. Na pána. Rešpekt jak kokot. Skvelá kazeta.

schizoidxx.bandcamp.com

  1. Deadbeat
  2. Who´s to blame
  3. Not sorry
  4. Schizoid
  5. White line

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: L+D+B

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

dnes 20:29 Tereza:


Ahojte, shanim Sunshine - Velvet suicide na vinylu.

Pokud nekdo mate, diky za nabidku.

T.
(guestbook)

dnes 13:22 Rado:


Mam nejake kompromitujuce materialy,ohladom kosickej hc sceny 90tych rokov...hlavne najlepsej a najrychlejsej kapely aku kedy tento svet vyplul...Chromatic Absurdity ;)daj vediet inac idem to dam Nove ..
(guestbook)

29.07. 08:22 deegee:


Ta zenam co tu robim potom. 2 rocny hardckorista...
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 19:26 adrik:


Punkgen je už len pre starších a pamätníkov.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 17:36 Kočo:


Slaba kauza bo mladi kosicania ne len ze nechodia do kolosea ale ani na pangen tak to vyzera.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

27.07. 22:01 pretekar260:


to je skoda preskoda ked sa jeda najst jedno pozitivum, iba ak hraju kamosi
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

26.07. 16:28 Wrbo:


Skvely postreh clovece. Nedavno sme mali v kapele debatu, ze ludom uz zacalo neskutocne jebat a po corone su tie vstupy na koncerty uz riadne prestrelene. Ked sa jedna o benefit, nemam ziadnych vyhrad ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

07.07. 09:18 Tom/EZR:


dakujem
(novinka)

30.06. 19:16 Mišo Štich:


So 17.7.2021 19:00 Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom
STARÉ DETI (SK), the AUSGEZEICHNET (SK), LEMINANE (SK). Na akcii hrá kapela DETI (https://www.youtube.com/channel/UCfoWbSC_C7O ..
(guestbook)

22.06. 17:49 Tereza:


Romane-tezko radit, jedine se modlit at se to objevi na Discogs...

Drzim palce.
(guestbook)