PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
A POINT OF PROTEST, DIMITAR, GATTACA, INDOCTRINATE, LAKKA, MERMOMOC, ORIENT, LUTKA LASKIER, TIGERWIZARD (12 - 13.7.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MARASTIC BLUES, ROZRUCH!, NASTY PACK (29.5.2019, Lesonice, Soya haus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











FEROCIOUS X - DEN GRå SANNINGEN E.P. 7" (recenzia)
Brain solvent propaganda
Je libo premyť sluchovody? A čo tak dať si pre zmenu nejaké Japonsko? Len takú menšiu dávku. Zákusok. Osaka noisy crusher crust style, nech sa páči! You know what I mean? GLOOM, FRAMTID, ZYANOSE, DEFECTOR ... Už vieš? Tak si tam dosaď ešte FEROCIOUS X, pridaj volume, nauč sa švédsky a ideme na to.
Na to, že táto skvadra funguje od roku 2000, na svojom konte, čo do vydavateľskej činnosti, toho veľa nemá. Štyri sedempalce za 18 rokov je aj na japonskú kapelu podpriemer, keď vlastne aj tento nový je len prevydaná kazeta na jednostrannej EP, tak ako to bolo u ich prvého dema. V začiatkoch zneli ako mladší pubertálny súrodenci FRAMTID. Zakaždým však svoj mangel posúvali o ďalší level do hlukových sfér. No dobre, na ultrasonický kravál typu ZYANOSE sa zatiaľ ešte nechytajú. Našťastie. Stále sú tu ešte badať inšpirácie v ranom škandinávskom hardcore, aj bez tej všadeprítomnej švédčiny. Štyri nové songy po siedmich rokoch nahrali v King cobra squate, kde nahrávali svoju poslednú EP aj FRAMTID. Doteraz však stále tápem, či sa jedná aj o štúdio, keďže to poznám hlavne ako miesto na koncerty. Z videí samozrejme. Ono totiž ten zvuk odtiaľ je o dosť surovší a neohrabanejší, akoby sa jednalo o live session. No a FEROCIOUS X to samozrejme len využili, aby z toho bol ešte väčší bordel, čo podčiarkli na záver prerábkou FEAR OF GOD. Tu už to reálne začína koketovať s nojskórom. Na strane B potom už len ticho v drážkach. Moje prvé stretnutie s FX bolo pred rokmi na Crust war kompilácii Konton damaging ear massacre, kde si to rozdali s ďalšími súkmeňovcami s Osaky. Poriadne som ich začal vnímať až v poslednom čase, kedy im tesne pred týmto vianočným sedempalcom vyšla kompilačná LP s ich komplet predchádzajúcou tvorbou. Tá je už tiež v zbierke a spríjemňuje nám domácu rodinnú pohodu.
  1. Brutna löften
  2. Alla dessa jävla svinen
  3. Manipulation av information
  4. Running through the blood (FEAR OF GOD cover)

Táto recenzia už bola zobrazená 152 krát!
 Autor: Števo Holos
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+C+L
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...