PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BEAST WITHIN THE SOUND - PROPULSIONS OF WAR CD (recenzia)
L´inphantile collective
V živote som o BEAST WITHIN THE SOUND z Prahy nepočul. O to väčšie prekvapenie bolo, keď som od Ossieho dostal na recenziu aj toto CD. L´inphantile collective nie je síce úzko vyprofilovaný label, ale pokiaľ ma pamäť neklame, niečo obdobné pod touto hlavičkou ešte nevyšlo. Ak hej, rád budem opravený.

Každopádne, v tomto prípade je reč v podstate o thrashovej muzike. Pomiešanej s metal-hardcore postupmi. Hybrid, ktorý všetci poznáme. Akurát sa treba zmieriť s faktom, že sa hýbeme v dobre známych vodách. Ono samotný tento žáner je etablovaný už pekných pár rokov a zaťažko priniesť niečo, čo by ho obzvláštnilo tak, aby zároveň nevybočovalo z tejto škatuľky. BWTS znejú presne tak, ako majú. Agresívne, nasrane a výbušne. Dynamická rytmika, štipľavé riffy a uštekaný vokál. Sóla aj gitarových nápadov jesto. Zvuk kovovo dotiahnutý. Muzikantsky počuť odohraté roky aj skill pri narábaní s nástrojom. Energia a spád nechýba. Všetko je v tomto smere na poriadku. Len ten malý detail, že sa nedá ubrániť pocitu, že toto všetko tu už bolo.

To ale v princípe nevadí. Z tohto épečka v podobe štyroch songov a coveru the EXPLOITED je prudko počuteľné, že táto kapela vie, za čím ide a ako chce znieť. Jedinou otázkou teda ostáva, či je toto tvoj šálok kakaa.

beastwithinthesound.bandcamp.com
  1. Propulsions of war
  2. We are humans
  3. Smelly world
  4. Ignite the bridges
  5. Sea of blood (cover the EXPLOITED)

Táto recenzia už bola zobrazená 217 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+5+C
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...