PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Po 11.2.2019
JUCIFER (USA), FAT (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

BETON / ROXOR (PHOBIA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
FYASCO, SEDEM MINÚT STRACHU, NOTA EKRAZIT, MENTAL TENSION (29.12.2018, Ráztočno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
BLACK PASSENGER

NAJNOVŠÍ REPORT:
FYASCO, SEDEM MINÚT STRACHU, NOTA EKRAZIT, MENTAL TENSION (29.12.2018, Ráztočno, Eso)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
SVÍZEL - Propasti zapomnění MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BEAST WITHIN THE SOUND - PROPULSIONS OF WAR CD (recenzia)
L´inphantile collective
V živote som o BEAST WITHIN THE SOUND z Prahy nepočul. O to väčšie prekvapenie bolo, keď som od Ossieho dostal na recenziu aj toto CD. L´inphantile collective nie je síce úzko vyprofilovaný label, ale pokiaľ ma pamäť neklame, niečo obdobné pod touto hlavičkou ešte nevyšlo. Ak hej, rád budem opravený.

Každopádne, v tomto prípade je reč v podstate o thrashovej muzike. Pomiešanej s metal-hardcore postupmi. Hybrid, ktorý všetci poznáme. Akurát sa treba zmieriť s faktom, že sa hýbeme v dobre známych vodách. Ono samotný tento žáner je etablovaný už pekných pár rokov a zaťažko priniesť niečo, čo by ho obzvláštnilo tak, aby zároveň nevybočovalo z tejto škatuľky. BWTS znejú presne tak, ako majú. Agresívne, nasrane a výbušne. Dynamická rytmika, štipľavé riffy a uštekaný vokál. Sóla aj gitarových nápadov jesto. Zvuk kovovo dotiahnutý. Muzikantsky počuť odohraté roky aj skill pri narábaní s nástrojom. Energia a spád nechýba. Všetko je v tomto smere na poriadku. Len ten malý detail, že sa nedá ubrániť pocitu, že toto všetko tu už bolo.

To ale v princípe nevadí. Z tohto épečka v podobe štyroch songov a coveru the EXPLOITED je prudko počuteľné, že táto kapela vie, za čím ide a ako chce znieť. Jedinou otázkou teda ostáva, či je toto tvoj šálok kakaa.

beastwithinthesound.bandcamp.com
  1. Propulsions of war
  2. We are humans
  3. Smelly world
  4. Ignite the bridges
  5. Sea of blood (cover the EXPLOITED)

Táto recenzia už bola zobrazená 132 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: L+P+S
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 08:57
redo: perfektne, VIA A >> (novinka)
18.01. 14:04
axc: heil mam na vyme .. >> (guestbook)
06.01. 15:47
JK: Ahojte, niekto, .. >> (guestbook)
04.01. 02:12
ali: ako hladam jeden .. >> 25.3.2016 NOMA, FAJRONT, MORAL HANGOVER, CÁCORY Banská Bystrica, Kaktus (report)
03.01. 21:11
deegee: A hlavne by som >> 29.12.2018 FYASCO, SEDEM MINÚT STRACHU, NOTA EKRAZIT, MENTAL TENSION Ráztočno, Eso (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[77/27.3%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/25.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.9%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[71/25.18%]
Mne varí mama

[52/18.44%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 282

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...