PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), ZOZOO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK), ROZRUCH (CZ), COURO (SK), the WILDERNESS (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BIOS, HEVER, UNIFORM (17.7.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
ETERNAL GODFUCK, NABOSOPOSKLE, HEVER, SKLÁDKA, DVERE, PURE CONFUSION (16.7.2019, Košice)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BEAST WITHIN THE SOUND - PROPULSIONS OF WAR CD (recenzia)
L´inphantile collective
V živote som o BEAST WITHIN THE SOUND z Prahy nepočul. O to väčšie prekvapenie bolo, keď som od Ossieho dostal na recenziu aj toto CD. L´inphantile collective nie je síce úzko vyprofilovaný label, ale pokiaľ ma pamäť neklame, niečo obdobné pod touto hlavičkou ešte nevyšlo. Ak hej, rád budem opravený.

Každopádne, v tomto prípade je reč v podstate o thrashovej muzike. Pomiešanej s metal-hardcore postupmi. Hybrid, ktorý všetci poznáme. Akurát sa treba zmieriť s faktom, že sa hýbeme v dobre známych vodách. Ono samotný tento žáner je etablovaný už pekných pár rokov a zaťažko priniesť niečo, čo by ho obzvláštnilo tak, aby zároveň nevybočovalo z tejto škatuľky. BWTS znejú presne tak, ako majú. Agresívne, nasrane a výbušne. Dynamická rytmika, štipľavé riffy a uštekaný vokál. Sóla aj gitarových nápadov jesto. Zvuk kovovo dotiahnutý. Muzikantsky počuť odohraté roky aj skill pri narábaní s nástrojom. Energia a spád nechýba. Všetko je v tomto smere na poriadku. Len ten malý detail, že sa nedá ubrániť pocitu, že toto všetko tu už bolo.

To ale v princípe nevadí. Z tohto épečka v podobe štyroch songov a coveru the EXPLOITED je prudko počuteľné, že táto kapela vie, za čím ide a ako chce znieť. Jedinou otázkou teda ostáva, či je toto tvoj šálok kakaa.

beastwithinthesound.bandcamp.com
  1. Propulsions of war
  2. We are humans
  3. Smelly world
  4. Ignite the bridges
  5. Sea of blood (cover the EXPLOITED)

Táto recenzia už bola zobrazená 191 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+3+H
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 09:40
Elramon: toto su zasa co .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
dnes 08:07
axc: https://www.yout >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
dnes 08:02
axc: kukam a citam ze .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 20:11
Wrbo: Veru, točiť poki >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 16:36
fog: vyvazovat hlasit .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...