PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), ZOZOO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK), ROZRUCH (CZ), COURO (SK), the WILDERNESS (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BIOS, HEVER, UNIFORM (17.7.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
ETERNAL GODFUCK, NABOSOPOSKLE, HEVER, SKLÁDKA, DVERE, PURE CONFUSION (16.7.2019, Košice)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU 7" (recenzia)
SPHC
Viac než desať rokov vydavateľstvo SPHC z Volstrítu zamoruje hlukovými šialenosťami zvyšok planéty. Obe kapely už na tomto vydavateľstve zárez mali, takže bola len otázka času, kedy sa stetnú na spoločnom asfalte. Dokonca predbehli aj samých seba, keď minulý rok vyšiel 4 way split 7" FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU / ADOFL SHITTER / NOISE BRUTALIZER, ale to je už iná rozprávka. Samostatný split (to je zase slovné spojenie) je samostatný split.
Duo FINAL EXIT z Godzilla districtu už od roku 1994 straší rockové legendy a nedáva spávať učiteľkám klavíru a za tú dobu som nikoho nič podobné hrať nepočul. Päť kompozícií (schválne sa vyhýbam slovu skladba) postavených na punku, sludge, romantických vybrnkávačkach, IRON MAIDEN, skúšania efektov, aby to všetko nakoniec pokazil zahuhňaný garážový noise core. Všetko v krutej rýchlosti a šlus do piatich minút. Ako by vyzeral battle s LE SCRAWL? Jediný noisecoreový kolega z Košíc sa minule nechal počuť, že toho nenoisu je tam niekedy až príliš veľa. Na tejto nahrávke je ich však minimum.
SEDEM MINÚT STRACHU z nášho Skutoksanestalistánu majú na konte zatiaľ len 62 nahrávok (aktualizované 18.10.2018 21:55). Svoj päť a pol minútový opus začínajú ľahkým strečingom, pripažiť, drep, klik, ruky do vrecka. Nahrávané v roku 2016 ešte ako trio, takže dve basy, sem tam im ujde nejaké sólo, hučanie a ruja. Bicie sú dnes kľudné. Vlastne celý set je pokľudnejší, ako by človek čakal. Pri tejto kapele to ber s rezervou, ale aj tak sa podľa mňa susedia pri počúvaní od strachu prežehnávali. Čoskoro bude u nás vo vchode voľná nehnuteľnosť. Dnes tiež žiadne vtipné názvy dvestodvadsiatichtroch skladieb, ale niečo mi napovedá, že celá session je venovaná Cliffovi Burtonovi.
Vylisovaných bolo 500 kusov (v tejto dobe celkom odvážne číslo) na zelenom fosforovom vinyle, ktorý svieti v tme. Chuje!

finalexit.bandcamp.com
sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. FINAL EXIT - Deadly drive
  2. FINAL EXIT - Kamikaze attacked the gym
  3. FINAL EXIT - Pams!
  4. FINAL EXIT - Case #4
  5. FINAL EXIT - Party, angry and lack of sleep
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - No title

Táto recenzia už bola zobrazená 202 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+U+G
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 09:40
Elramon: toto su zasa co .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
dnes 08:07
axc: https://www.yout >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
dnes 08:02
axc: kukam a citam ze .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 20:11
Wrbo: Veru, točiť poki >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 16:36
fog: vyvazovat hlasit .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...