PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAMATO CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #1 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


HIBAKUSHA / VETO 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Po dlhšej dobe som opäť oprášil klávesnicu počítača a idem napísať čo to o sedempalci, ktorý nedávno vyšiel okrem iných labelov aj na labely kámoša Adrika z Košíc (totalitarianism still continues). kurvááá šak ja už neviem písať, tu preklepujem jeden prst cez druhý a len chyby opravujem, vidno že to pivo už začína ukazovať svoje dopady, už mi jebe, ale piť neprestanem, sľubujem. no nič prvých púšťam VETO. Nedávno sme s nimi s Roxorom hrali v Rožnove pod radhoštěm, tam sa mi to ľubilo moc, a teraz tomu nie je inak. Úplne zabitý nástup, fakt ma ten začiatok dostal a už to ide ako motorová píla cez tvoju prepitú hlavu. Žiadne sa osieranie s nejakými pomalými sračkami, Iveta nekompromisne diktuje tempo a do hlavy mi to jebe o sto šesť bratu či sestra. Nebudem ti tu mazať med okolo pusy, proste mám tu rýchly crust core, ako ho v dávnych dobách vedeli pekne zahrať napríklad majstri Disrupt, tvrdé útoky na moju lebeň, v ktorej doznievajú ešte zvuky odpitého víkendu ma nenechávajú chladným a keby tu neležal brat v posteli tak si prisám piči dám aj pogo síce idem sa ho spýtať či si nedá so mnou, možme si dať aj skoky z postele, sa budeme chytať navzájom. No nič každopádne skvelý výkon, 3 songy končia, ja to púšťam znova. takže určite do toho treba isť bez nejakých okolkov a bez strachu, že zapadneš prachom, keď sa budeš nudiť. další kumpáni na holenie sú ostravský Hibakusha, už starí ostrieľaní harcovníci na tejto páchnucej scéne. More nástup a ja pysky otvorené, keby som neznal, že to Hibakusha, tak poviem na prvé tóny šak to je Agathocles do pičééé. No nič ideme ďalej a už mi je jasné že je to ostravské komando. Tiež podobne ako Veto sa tu s ničím neserú, sypú to tu do mňa ako z kalašnikova, žiadne omáčky milý priatelia proste streľba jak hovado. Oproti Veto ešte o kúsok rýchlejšie, v určitých pasážach, síce spomaľujú, to ma baví trocha menej, poviem pravdu, kedže ja som za to, že hrať treba rýchlo, ale tak to je len na malý kúsok a už sa to zase sype ako betón z domiešavača. Idéééš do pičééééé kurva crust jak poleno, sem tam pokorenený aj štipkou grindu, fajný zvuk čo chceš víc slyšet, či jak sa to spievalo v jednej skladbe. Takže piatym songom to končí, hluk doznieva a je čas si to pustiť znova čo ty na to vole. taakže toť asi vsjo k tomuto sedempalcu, myslím že to stojí za to, podporiť to, kapely si to určite zaslúžia. vyšlo v kooperácii viacerích labelov, myslím, že zohnať sa to bude dať všade, určite to skúste u Adrika, ten má aj tak najlepšie distro hehe. boha jak šplhám. Už som podlízavý jak ten pes. no nič, čus blus, športu zdar a poď na pivo lebo ti najebem.

01. Hibakusha - Holokusha
02. Hibakusha - Holocaust
03. Hibakusha - Holomrdi
04. Hibakusha - Holor
05. Hibakusha - Holosrmt
06. Veto - NIkdy zpět
07. Veto - Mírová
08. Veto - Prokletí doby


Táto recenzia už bola zobrazená 602 krát!
 Autor: disbeat161
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+H+W
TEXT:


 #174 disbeat161   napí­sal/a 26.06.2008 22:33:00
pre turca:bratku,v pivnici znas co jedine mozme robic,uz nepamatas na nasu seansu?uhorečky a vinko heheh.si myslim ze vtedy sme boli riadny domaci kutilovia.ale skor uz nam z toho chlastu jebe natolko,ze je cas bud pit este viac,nech si to aspon nepamatame,alebo to zavesit na klinec kym je cas a kym nevypatrame jak pišta hurta
 #173 turco   napí­sal/a 26.06.2008 17:36:00
CI BOHA, ZIVO SI VIEM PREDSTAVIT JAK POGUJES DOMA S LUKASOM, HE HE HE HE. SKONCI TO ISTO V PIVNICI, HE HEH E HE. SICKE PILY TREBA NAOSTRIT A S NICIM SA NEJEBAT, KURVA DO PICE!
 #172 disbeat161   napí­sal/a 24.06.2008 12:24:00
pre strejda edge:nič sa neboj,keď niekto zdenu vydá na vynile,recenzia sa tu určite objaví.potom ale aj ty budeš musieť splniť svoje slová a kúpiť to!! :D
 #171 strejda edge   napí­sal/a 24.06.2008 11:48:00
No kokos fajneee..keby si zrecenzoval aj zdenu studenkovu ta kupim;]
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com