PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


HIBAKUSHA / VETO 7" (recenzia)
Totalitarianism still continues
Po dlhšej dobe som opäť oprášil klávesnicu počítača a idem napísať čo to o sedempalci, ktorý nedávno vyšiel okrem iných labelov aj na labely kámoša Adrika z Košíc (totalitarianism still continues). kurvááá šak ja už neviem písať, tu preklepujem jeden prst cez druhý a len chyby opravujem, vidno že to pivo už začína ukazovať svoje dopady, už mi jebe, ale piť neprestanem, sľubujem. no nič prvých púšťam VETO. Nedávno sme s nimi s Roxorom hrali v Rožnove pod radhoštěm, tam sa mi to ľubilo moc, a teraz tomu nie je inak. Úplne zabitý nástup, fakt ma ten začiatok dostal a už to ide ako motorová píla cez tvoju prepitú hlavu. Žiadne sa osieranie s nejakými pomalými sračkami, Iveta nekompromisne diktuje tempo a do hlavy mi to jebe o sto šesť bratu či sestra. Nebudem ti tu mazať med okolo pusy, proste mám tu rýchly crust core, ako ho v dávnych dobách vedeli pekne zahrať napríklad majstri Disrupt, tvrdé útoky na moju lebeň, v ktorej doznievajú ešte zvuky odpitého víkendu ma nenechávajú chladným a keby tu neležal brat v posteli tak si prisám piči dám aj pogo síce idem sa ho spýtať či si nedá so mnou, možme si dať aj skoky z postele, sa budeme chytať navzájom. No nič každopádne skvelý výkon, 3 songy končia, ja to púšťam znova. takže určite do toho treba isť bez nejakých okolkov a bez strachu, že zapadneš prachom, keď sa budeš nudiť. další kumpáni na holenie sú ostravský Hibakusha, už starí ostrieľaní harcovníci na tejto páchnucej scéne. More nástup a ja pysky otvorené, keby som neznal, že to Hibakusha, tak poviem na prvé tóny šak to je Agathocles do pičééé. No nič ideme ďalej a už mi je jasné že je to ostravské komando. Tiež podobne ako Veto sa tu s ničím neserú, sypú to tu do mňa ako z kalašnikova, žiadne omáčky milý priatelia proste streľba jak hovado. Oproti Veto ešte o kúsok rýchlejšie, v určitých pasážach, síce spomaľujú, to ma baví trocha menej, poviem pravdu, kedže ja som za to, že hrať treba rýchlo, ale tak to je len na malý kúsok a už sa to zase sype ako betón z domiešavača. Idéééš do pičééééé kurva crust jak poleno, sem tam pokorenený aj štipkou grindu, fajný zvuk čo chceš víc slyšet, či jak sa to spievalo v jednej skladbe. Takže piatym songom to končí, hluk doznieva a je čas si to pustiť znova čo ty na to vole. taakže toť asi vsjo k tomuto sedempalcu, myslím že to stojí za to, podporiť to, kapely si to určite zaslúžia. vyšlo v kooperácii viacerích labelov, myslím, že zohnať sa to bude dať všade, určite to skúste u Adrika, ten má aj tak najlepšie distro hehe. boha jak šplhám. Už som podlízavý jak ten pes. no nič, čus blus, športu zdar a poď na pivo lebo ti najebem.

01. Hibakusha - Holokusha
02. Hibakusha - Holocaust
03. Hibakusha - Holomrdi
04. Hibakusha - Holor
05. Hibakusha - Holosrmt
06. Veto - NIkdy zpět
07. Veto - Mírová
08. Veto - Prokletí doby


Táto recenzia už bola zobrazená 574 krát!
 Autor: disbeat161
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+4+I
TEXT:


 #174 disbeat161   napí­sal/a 26.06.2008 22:33:00
pre turca:bratku,v pivnici znas co jedine mozme robic,uz nepamatas na nasu seansu?uhorečky a vinko heheh.si myslim ze vtedy sme boli riadny domaci kutilovia.ale skor uz nam z toho chlastu jebe natolko,ze je cas bud pit este viac,nech si to aspon nepamatame,alebo to zavesit na klinec kym je cas a kym nevypatrame jak pišta hurta
 #173 turco   napí­sal/a 26.06.2008 17:36:00
CI BOHA, ZIVO SI VIEM PREDSTAVIT JAK POGUJES DOMA S LUKASOM, HE HE HE HE. SKONCI TO ISTO V PIVNICI, HE HEH E HE. SICKE PILY TREBA NAOSTRIT A S NICIM SA NEJEBAT, KURVA DO PICE!
 #172 disbeat161   napí­sal/a 24.06.2008 12:24:00
pre strejda edge:nič sa neboj,keď niekto zdenu vydá na vynile,recenzia sa tu určite objaví.potom ale aj ty budeš musieť splniť svoje slová a kúpiť to!! :D
 #171 strejda edge   napí­sal/a 24.06.2008 11:48:00
No kokos fajneee..keby si zrecenzoval aj zdenu studenkovu ta kupim;]
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com