PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


CXBXFXIXHXFXLXFXRXE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr (recenzia)
DIY
Na koncerte v Poprade som od Mareka dostal najčerstvejší počin ich hlukovej kolaborácie. Tým je dvojskladbové split CDr s Bristolčanmi CxBxFxIxHxFxLxFxRxE aka Catastrophic Blunt Force Intracranial Haemorrhage Fluid Leaking From Ruptured Eardrums (prelož si to sám). Pre mňa úplná neznáma. "Hrať" začali ani nie pred rokom, ale už sa stihli rozbehnúť so splitkami na kazetách a CDrkách. Prvý song patrí im. Intro mlátenie nejakej ženskej a už to hučí hučíš hučíme. No to ma poser. Gore noise! Kto toto vymyslel??? Bublajúca basa, zvracajúci vokál a bicie, ktoré sa miestami vedia aj rozsypať. Tie jediné na tom sú ako tak počúvateľné. Ináč zvyšok pekná sračka. Je to väčšinou pomalé, žiadne tuca tuca ani hopsa hopsa pre kostýmových fajnšmekrov z OE. Nechápem, ako sa 7SMF$ k tomuto dostali, ja s takými porno - patalogickými píčovinami nechcem mať nič spoločné. O minútu dlhší druhý song už patrí noise kolaborácii SEDEM MINÚT STRACHU a SUPRAPHON FAMILY. Nie že by sa tu hralo niečo iné ako preškrtnuté noty, ktoré majú asi taký zmysel ako každoročné ztenšovanie iphonov o jeden milimeter, ale toto nehudobné dopustenie nie je vôbec iritujúce alebo rušivé. Alebo si človek vie naozaj na všetko zvyknúť? Basové besnenie, fastcoreové bicie a sem tam nejaké zasmiatie alebo zahučanie do mikrofónu. A zvuk, ako keby si nahrával naraz svoju kapelu, ale aj susedov, ktorí tiež práve teraz hrajú o skúšobňu vedľa. A ako znalec vysávačov kvitujem aj ten spätnoväzobný podmaz. Klasika od 7SMF$. Limit 50 kusov.

cxbxfxixhxfxlxfxrxe.bandcamp.com
sedemsupraphonminutfamilystrachu.bandcamp.com
  1. CxBxFxIxHxFxLxFxRxE - If you want a picture of the present, imagine a cane endlessly whipping the bare buttcheeks of some obscure starlet, forever
  2. SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU - Untitled

Táto recenzia už bola zobrazená 381 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+D+O
TEXT:


 #7231 xxx   napí­sal/a 14.09.2017 20:48:01
adrik tvoje recky su top topov. dost som sa nasmial!
 #7229 Balki   napí­sal/a 14.09.2017 19:10:43
kokos tato recka ma zabila
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com