PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 20.10.2017 - 21.10.2017
DAWN RAY´D (UK), SEE YOU IN HELL (CZ), ROZPOR (SK), LÁJE (CZ), ROSA PARKS (CZ), APOLITA (CZ), L´ANIMA LIBERA (CZ), PROTI SRSTI (SK), SAMORAST (SK), RIGHT TO KILL (SK), ZOZOO (SK), ALEA IACTA EST (SK)

Trenčín , Lúč / Býk

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

BRÜNNER TODESMARSCH - LEGÁLNÍ LÁGRY, ILEGÁLNÍ LIDÉ (PHOBIA)
9.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BRASS, HEDKS, LCF (15.10.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JEDINÁ MOŽNOSŤ

NAJNOVŠÍ REPORT:
DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC (13.10.2017, Lučenec, Slimák)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
E!E 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BODYBAG / EARTH FEDERATION 7" (recenzia)
Awesome mosh power
Norisuke Ogita šéf vydavateľstva Awesome mosh power records je fakt priateľský chlapík a odvtedy ako nám vydal split so SETE STAR SEPT nám vždy pošle svoje ďalšie vydanie. Recenziu na jeho predposledné si môžeš prečítať na Deathfiste z pera Jána IP. Zatiaľ posledným je španielsko japonský split, ktorý mňa ako fandu MACHETAZO a CORRUPTED veľmi potešil. Po úvodnom hororovom intre v japončine na strane BODYBAG sa na teba vyvalia dva songy úderného deväťdesiatkového death/grindu ohlodahého na kosť smradlavej zdochliny. Cítiť z toho tvorbu MACHETAZO, kde bubeník Dopi predtým hrával jednošlapkový blastbeat a zdarne v tom pokračuje aj tu. V podstate sa jedná o voľné pokračovanie, dokonca sa aj nahrávalo v rovnakom štúdiu Treboada a tým pádom je celková atmosféra nahrávky a postupy totožné s dnes už neexistujúcou legendou. Nečakaj žiadne inštrumentálne onanie len klasický valivý staroškolský grinding death metal.
Názov EARTH FEDERATION si určite ešte ani nepočul. Jedná sa o úplne novú japonskú grindcore kapelu s ex vokalistom CORRUPTED a gitaristom ex 324, ktorého riffopis je dokonale rozpoznateľný. Tri songy priamočiareho metalického grindu s čistým, ale masívnym zvukom, sem tam nejaké vyhrávky, dokonca nenápadné gitarové sóličko, presné bicie a skvelý hlas Heviho z najpomalšej kapely na svete. Je tam aj basa, ale som hluchý a nijako výraznejšie ju tam nepočujem. Tie strednotempové partie by mohli znieť ako CORRUPTED na 78 otáčkach za minútu. Inak celkovo zbesilá záležitosť. Štýlový čierno biely obal, 400 kusový čierny vinyl a 100 kusov na červenom plus predná strana v červenom odtieni. Nič pre priemerného Slováka.

thebodybag.bandcamp.com
  1. BODYBAG - Mudcrawler
  2. BODYBAG - Reanimate the dust
  1. EARTH FEDERATION - Akai suisei
  2. EARTH FEDERATION - Marman ccheda
  3. EARTH FEDERATION - Stalinorgel

Táto recenzia už bola zobrazená 93 krát!
 Autor: Sangre
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+3+Y
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 21:48
Wrbo: Všetky čo sú zat .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
včera 07:24
Elramon: Dpc wrbo, to je .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
18.10. 14:20
drrrrrro: Ja som sa raz ta >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
18.10. 13:50
redo: to ja som to vzd >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
17.10. 15:27
fog: ked rapperi vonk >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[151/90.96%]
Má!

[8/4.82%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.6%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/3.61%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 166


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...