PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DENI, KARAK, CHAPPA´AI, FAT, BOMBATOLCSÉR, JOHNY FOXTER (18.11.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











LIFE / ZUDAS KRUST 7" (recenzia)
Phobia records
Tokijských LIFE som takmer vôbec nesledoval. Vedel som, že niečo také existuje, no počul som ich, až keď pred tromi rokmi mali prvý krát namierené do Európy. Hrali vtedy aj v Brne a k turné im bola prevydaná ich prvá LP z roku 1999. Po domácich pódiách sa však motajú od raných rokov 90-tych, od kedy sa v  zostave stihlo premlieť pár členov a ex-členov takých kapiel, ako napríklad ABRAHAM CROSS, DISCLOSE, FRIGÖRA, G.A.T.E.S. a iných. S prestávkami spôsobenými zrejme častou obmenou hudobníkov to dotiahli až k druhému albumu, ktoré im vyšlo v dvetisíctrinástom, čiže rok pred spomínaným európskym výletom. Odvtedy im to celkom slušne hrá a produkujú každý rok nejakú tú kazetu alebo EP. Našli sa aj vo svojom štýle, nové nahrávky znejú naozaj skvelo. Kým pred tým krížili škandinávsku rawpunkovú a britskú crustovú školu typickým japonským spôsobom, teraz v podstate robia to isté, ale už sú posunutí úplne do svojich domácich vôd a viac sú nasiaknutí práve svojimi japonskými súkmeňovcami. Predstavte si niečo na polceste medzi CROW a FRAMTID. A tú svoju cestu si šliapu rázne a s veľkým prehľadom.
Na tento split poskytli dve skvelé veci s poriadne hrubým a nabudeným zvukom. Rozbeh je v strednom tempe, gitary si kvília svoje, no potom sa to začne valiť a ide o život. Paráda! Texty u LIFE sú už tradične s proti-jadrovou a eko tematikou.
ZUDAS KRUST z Jakarty sú pre mňa úplnou novinkou. Aj keď je toto ešte len ich druhý vinylový počin, majú na svojom konte niekoľko CDr a kaziet. Kapely z juhovýchodnej Ázie už nie sú celkom taká exotika, no vinyl v týchto končinách nie je až tak rozšíreným nosičom. Skôr luxusom. Ako to však u týchto kapiel chodí, ani táto indonézska trojica nezostáva svojim koreňom nič dlžná. Divokosť v srdci! Absolútne z reťaze odtrhnutý d-beat. Odporúčam spozornieť priaznivcom PISSCHRIST, KRÖMOSOM a pod. Hudobných nápadov tam nečakajte bohviekoľko, no všetko to vyvažuje sršiaca energia z ich produkcie. To všetko zabalené do hlučného garážového soundu. Samozrejme akože. Zmastrované je to v tokijskom štúdiu Noise room. Japonská disbeatová škola sa aj tu prejavuje, takže sme doma.
Tento split síce pochádza už z roku 2015, kedy vyšiel v Indonézii na kazete, no vinylovej verzie sa dočkal až teraz na jar. Postaralo sa o to päť vydavateľov z piatich krajín. Dobrá práca!

phobiarecords.bandcamp.com
  1. LIFE - Polluted water
  2. LIFE - River of filth
  1. ZUDAS KRUST - Manifesto kebencian
  2. ZUDAS KRUST - Genocida populasi
  3. ZUDAS KRUST - Defeated

Táto recenzia už bola zobrazená 107 krát!
 Autor: Števo Holos
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+U+Y
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[153/90%]
Má!

[10/5.88%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.59%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/3.53%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 170


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...