PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


UCHÁZÍM - EDICE 15 - SEPARACE PRŮTOKOVÝCH POZNATKŮ CD (recenzia)
PHR
Písať recenziu na tento album bude dosť zložité, pretože sa kapela hudobne zlepšila, napríklad od nahrávky "Včera, dnes a zítra" .. Ale všetko poporiadku! CD vyšlo nedávno u PHR (asi momentálne najvačšia punk factory chrliaca každý mesiac nové a nové nosiče - pozn. AdRik : Pavlíčku, už by sa zišiel aj nejaký crust!) pri príležitosti päťnásteho výročia založenia kapely. Farebný buklet s textami je dnes už asi záležitosť každého CD nosiča. Okrem audio stopy sa tu na multimediálnej nachádza aj videoklip "Slečna se psíkem" a 12 skladieb v rozmedzí niečo vyše hodiny. V každej skladbe počuť výrazný vplyv hard core a dokonca aj metalu, takže sa priprav na trošku trvdšiu a temnejšiu stránku Ucházímu, ktorý ale stále necháva svoje korene v punku! Trošku noise zvukov, "Já se do prdele, nejmenuju Hele!" a už sa z repráku valí rýchly a tvrdý hard core punk, ktorý vie schopní zobudiť nejedného suseda. Aj virtuózne u mňa pokročili, takže celkom v kľude počúvanie. Sem tam sa to dokonca dostáva do riadneho psycha "Haló stvořitel?" .. Čo sa týka textov, tak je to stále pestrofarebné! Najčastejšie mi snáď asi hrajú "GNWP" (o čom to môže asi byť? ;) a "S čerty nejsou žerty": Babičko neplač, že jsem jak magor, když z pekla se valí dejmy a hard core. Hehe asi dve najlepšie vypaľovačky na tomto albume. Chvíľku poézie môžete nájsť, ako to už naznačuje názov, "Stručná poezie" alebo aj v "Haló stvořitel?". Ako som už spomínal, tento album je trošku tvrdší, ale striedajú sa tu pomalé pasáže s rýchlymi a tvrdšími a naopak, takže uši Vás určite bolieť nebudú. Viac už Vám nenapíšem, zožente si tento album a vypočujte si ho! Stojí len niečo nad kilo ..
Dobrú noc.

1. Deset vět
2. Chvilka nostalgie
3. GNWP
4. Na co teď asi myslíš
5. Běžci
6. Nutný zlo
7. Děti větru
8. S čerty nejsou žerty
9. Hrajeme hru rychlá smrt
10. Haló stvořitel? sos! Věci odjinud
11. Chabý světlo
12. Stručná poezie


Táto recenzia už bola zobrazená 501 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: B+7+W
TEXT:


 #158 pavlík papagáj   napísal/a 21.02.2008 12:45:00
Adíčku, bude bude, v květnu nový PNS 7"EP, crust punk
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...