PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


VETO - REALITA CD (recenzia)
DIY
Hoci je toto CD staršieho dáta (nahrávka pochádza ešte z roku 2006), rozdávala ho kapela počas koncertu na tohtoročnom Opičom bále. Myslel som, že je už dávno po tejto kapele, mali síce chvíľu pauzu, ale poslednú dobu to zase rozbehli vo veľkom. Na tejto nahrávke z Kroměříža majú desať skladieb za osemnásť minút. Mastí sa oldchool hc punk podliaty grindom a crustom, ktorý sa kedysi hojne mastil v českej kotline. Vo mne to evokuje staré kapely z 90-tych rokov, alebo ich kolegov HIBAKUSHA, DEPRESY MOUSE, potažmo nejaký živák KUTYA HARAP (rovnaký kraj sa nezaprie). Taký dobre rozbehnutý kolovrátok. V istých častiach nadupané, v istých aj dosť monotónne bicie, jednoduché riffy a striedajúce sa dva spevy (naživo vyniknú viac) s chytľavými refrénmi. A samozrejme texty po česky ako z hácepankovej učebnice o božej láske, o sadistickom zabíjaní zvierat, anti police song, proti terorizmu, proti reklamám, proti predsudkom, proti vivisekcii, proti primitívnym idiotom, o revolúcii a o politikoch. Ja viem, že si to už všetko počul tisíckrát, ale touto kapelou nič nepokazíš. Prosté, úprimné a na nič nehrajúce sa - to je VETO z Nového Jičína. A možno sa čoskoro dočkáme aj nejakého nového kolovrátku.

bandzone.cz/veto
  1. Za kolik?
  2. Nezabiješ
  3. Bastard
  4. Fakaláh
  5. Reklama
  6. Ve zlaté kleci
  7. Vivisekce
  8. Primitivní idioti
  9. Revoluce
  10. Politická realita

Táto recenzia už bola zobrazená 310 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+U+Z
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.55%]
Má!

[11/3.9%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.84%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 282

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...