PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


(V/A) FUCK OFF GET FREE WE THROW CHAINSAWS AT EVERYBODY 7" (recenzia)
Chainsaw to the bass records
Ešte jedna čudná nahrávka a sľubujem, že cez víkend budem dobrý. Prisahám. Túto kompilačnú zvláštnosť otvárajú DOVAHKIIN z USA. Majú ešte jeden zásek na podobne hlučnej, ale čisto antifašistickej kompilačke "Destroying hate in seconds". "Hitler isnt important when youre dead" haha, svätá pravda! Tu predvádzajú akýsi harsh noise core (?) plný brúsiek a spätných väzieb. 7M$, kvoli ktorým som si túto epku zadovážil, tu majú ich klasický noise core so silou buldozéra, ktorý je ale dosť potichu. Ambient noise POÉTE MAUDIT z USA tu umiestnili minútové monótonne ambient harsh šumenie. Zmysel toho dopíšem, keď na neho prídem. Poslednou kapelou na tejto strane sú FRAME 313 z Austrálie a tí pália bass and drum sludge violence s hodně, ale hodně garážovým zvukom. Rýchlovka a do postele. Síce nič svetoborné a objavné, ale aspoň to nie je žiadne minútové šumenie. Druhá strana začína zaujímavejšie, respektíve s "normálnymi" kapelami. FUCKWORLD z Kanady je psilocybinový noise core nahraný podľa mňa na disketu. Tých 16 sekúnd v orezanom 8 bitovom midi formáte by sa na ňu aj zmestilo. Ďalšia podivnosť je o dve sekundy dlhšia. SHITNOISE BASTARDS z Malajzie narozdiel od zúčastnených kolegov drvia raw grind core, ale pri tiež takejto kvalite ich možno zaradiť do škatuľky noise core. Noise core (poznáš synonymum?) SCAB ADDICT z USA hučí a hučí až sa v tom hučaní strácajú všetky nástroje, ak nejaké teda sú. Pri počúvaní ďalších Amíkov GORGONIZED DORKS sa mi cnie za mojou detskou izbou. Aj ja som tam mal toľko aparatúry a pomôcok ako táto kapela. Búchať, rinčať a rozbíjať sa tam v sekundových intervaloch tiež dalo všeličo. Jedinou zaujímavou kapelou na tejto strane sú Kanaďania IF I LOOK STRONG; YOU LOOK STRONG. Najdlhší song z celej výberovky pojali svojsky muzikantsky. Je to síce akýsi druh bordelu a hluku, ale dá sa to počúvať a bez problémov v tom rachote počuť aj strunové a dychové nástroje. Majú aj LP!
Celá táto sranda vyšla dosť minimalisticky. 220 čiernych placiek s bielymi etiketami (strany zistíš akurát tak podľa vyškrábaného matrixu) s jednoduchým prehnutým obalom a jednou xeroxovou stránkou, kde sú akurát tak kontakty na jednotlivé kapely i nekapely. Na akom základe a podľa akých kritérii boli vybrané dané súbory zostane asi navždy záhadou. Možno len pán vydavateľ chcel urobiť radosť sebe a zopár kamošom, s ktorými si dopisuje a mení nahrávky. Nám ostatným doprial znepokojenie pri počúvaní.
  1. DOVAHKIIN - Smoking ice til my dick falls off
  2. SEDEM MINÚT STRACHU - Short cutup of outtakes of thrash from unreleased part of some lost recording session
  3. POÉTE MAUDIT - Let me penetrate your memories
  4. FRAME 313 - Grief seed
  5. FUCKWORLD - 2 floor tom hits
  6. SHITNOISE BASTARDS - Where is my beer
  7. SCAB ADDICT - Hiroshima cataract
  8. GORGONIZED DORKS - All trax untitled
  9. IF I LOOK STRONG; YOU LOOK STRONG - Yelpy paradise

Táto recenzia už bola zobrazená 359 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+6+E
TEXT:


 #6973 tomi   napí­sal/a 27.08.2016 20:51:27
v zivote by som si asi nekupil takuto kompilacku a asi ani nepustil.. :D ale reporty citam poctivo! :D
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com