PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
A POINT OF PROTEST, DIMITAR, GATTACA, INDOCTRINATE, LAKKA, MERMOMOC, ORIENT, LUTKA LASKIER, TIGERWIZARD (12 - 13.7.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MARASTIC BLUES, ROZRUCH!, NASTY PACK (29.5.2019, Lesonice, Soya haus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











PRŮMYSLOVÁ SMRT / THE TCHENDOS 7" (recenzia)
Popes ass
PRŮMYSLOVOU SMRT mám fakt rád. Válcuju za sebou absolútne všetkú živú aj neživú hmotu. Minule som niekde vyhrabal jedno z ich prvých dém a povedal som si, kurva, táto kapela prešla dosť dlhou a tŕnistou cestou. Toľko nahrávok, toľko koncertov, turné, opíjačiek ... Od nasraného garážpanku až po tento vražedný stroj, ktorý to v českých hudobných cenách Anděl naseká na zadok aj dinosaurom VZ. Je na čase vysrať sa na diy a žiť z revolúcie a rebelantstva. Všetko sa dá predať. To samozrejme myslím zo srandy. Ale možno si pri tejto príležitosti kúpim TV, aby som videl, ako průmka kladivami rozbíja kotrby osákom a všetkým tým jednodňovým celevritám haha! Ináč na svojej strane majú šesť ničivých fofr zásekov, na aké si u nich zvyknutý. Zrejme rovnaká nahrávacia session z Hellsoundu ako zo samostatnej jednostrannej dosky vydanej minulý rok u PHR, keďže hneď prvá "Vyhlazení a zničení" sa nachádza aj na tejto jednostrannovke. Ale možno sa len mýlim. Ako sa píše v búklete, štartovacími skladbami sú tri typicky "priemyselne" nasrané songy a druhá časť vznikla s cieľom zorať pole nezorané a vzdať hold životu muzikantskému vo fast punk smečke (dve sú dokonca po anglicky), čo im ale na intenzite ani trochu neuberá. Super fast attackers. Na druhej strane je elektro kapela the TCHENDOS. Ktovie prečo vybrali tento song a ako sa vôbec dostali na split s průmkou. Podobné projekty a remixy málokedy dopadnú dobre (jasné, je veľa výnimiek), ale tento song je celkom v pohode, navyše s tématickými alko hláškami z nekonečnej českej kinematografie. Cirkusový kabaret? Kapela sa ale vie pohrať s témami a zvukmi, odporúčam song "Nechi vajgla", kde parádne naložili súdruhovi Klausovi. Krása! Nevyšlo už niečo od nich aj o Zemanovi?
"Pane doktore, takhle se nedá přestat, když už mně sem má žena dala, já bych si chtěl odvyknout, ale pomalu, né tak najednou ..."

bandzone.cz/prumyslovasmrt
bandzone.cz/thetchendos
  1. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Vyhlazení a zničení
  2. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Neser kurva neser
  3. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Chci tě zabít
  4. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Speed, mosh & blasphemy
  5. PRŮMYSLOVÁ SMRT - 666 we are the metal fans
  6. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Headbanger
  1. the TCHENDOS - Dnes naposled

Táto recenzia už bola zobrazená 452 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+W+R
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[254/92.7%]
Má!

[11/4.01%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.73%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.55%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 274

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...