PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


PRŮMYSLOVÁ SMRT / THE TCHENDOS 7" (recenzia)
Popes ass
PRŮMYSLOVOU SMRT mám fakt rád. Válcuju za sebou absolútne všetkú živú aj neživú hmotu. Minule som niekde vyhrabal jedno z ich prvých dém a povedal som si, kurva, táto kapela prešla dosť dlhou a tŕnistou cestou. Toľko nahrávok, toľko koncertov, turné, opíjačiek ... Od nasraného garážpanku až po tento vražedný stroj, ktorý to v českých hudobných cenách Anděl naseká na zadok aj dinosaurom VZ. Je na čase vysrať sa na diy a žiť z revolúcie a rebelantstva. Všetko sa dá predať. To samozrejme myslím zo srandy. Ale možno si pri tejto príležitosti kúpim TV, aby som videl, ako průmka kladivami rozbíja kotrby osákom a všetkým tým jednodňovým celevritám haha! Ináč na svojej strane majú šesť ničivých fofr zásekov, na aké si u nich zvyknutý. Zrejme rovnaká nahrávacia session z Hellsoundu ako zo samostatnej jednostrannej dosky vydanej minulý rok u PHR, keďže hneď prvá "Vyhlazení a zničení" sa nachádza aj na tejto jednostrannovke. Ale možno sa len mýlim. Ako sa píše v búklete, štartovacími skladbami sú tri typicky "priemyselne" nasrané songy a druhá časť vznikla s cieľom zorať pole nezorané a vzdať hold životu muzikantskému vo fast punk smečke (dve sú dokonca po anglicky), čo im ale na intenzite ani trochu neuberá. Super fast attackers. Na druhej strane je elektro kapela the TCHENDOS. Ktovie prečo vybrali tento song a ako sa vôbec dostali na split s průmkou. Podobné projekty a remixy málokedy dopadnú dobre (jasné, je veľa výnimiek), ale tento song je celkom v pohode, navyše s tématickými alko hláškami z nekonečnej českej kinematografie. Cirkusový kabaret? Kapela sa ale vie pohrať s témami a zvukmi, odporúčam song "Nechi vajgla", kde parádne naložili súdruhovi Klausovi. Krása! Nevyšlo už niečo od nich aj o Zemanovi?
"Pane doktore, takhle se nedá přestat, když už mně sem má žena dala, já bych si chtěl odvyknout, ale pomalu, né tak najednou ..."

bandzone.cz/prumyslovasmrt
bandzone.cz/thetchendos
  1. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Vyhlazení a zničení
  2. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Neser kurva neser
  3. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Chci tě zabít
  4. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Speed, mosh & blasphemy
  5. PRŮMYSLOVÁ SMRT - 666 we are the metal fans
  6. PRŮMYSLOVÁ SMRT - Headbanger
  1. the TCHENDOS - Dnes naposled

Táto recenzia už bola zobrazená 479 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+M+S
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.55%]
Má!

[11/3.9%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.84%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 282

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...