PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 8.8.2020

AHOJ (SK), ANTISOCIAL SKILLS (CZ), AUTOR (Rakúsko), BLACK PASSENGER (SK), DxFxF (SK), FACE DEFECT (SK), FYASCO (SK), J.P.N. (SK), KULTRA (CZ), LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MÜNCHEN KONFLIKT (CZ), PRÜGELKNABE (CZ), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), the PAU (Poľsko), the WILDERNESS (SK)

Sereď, Kemping

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

EARTH CRUST DISPLACEMENT / DISEASE (PHOBIA RECORDS)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


TRAUMA MC (recenzia)
DIY
V Brne nie je o nové kapely núdza. Ledva sa nejaká dostane do povedomia ľudí, možno vypľuje na internet aj nejaký záznam, hneď na to zanikne, aby z nej mohli vzniknúť dve nové. Zrejme ide o tamojšie nepísané pravidlo. V tejto pomerne novej kapele nájdeš tváre z MORAL HANGOVER, RESURGO, ale hlavne aktívneho emigranta Erika, od ktorého mám aj túto demokazetu. Erik tu pre zmenu nehrá na bicie, ale na basu. Ale s názvom si to v Brne posrali, posledné písmeno A? To vážne? Mirek Kokokavec bude smutný ... Kazeta začína introm (sú tam len gitary, alebo aj niečo viac?), po ktorom to už sype jedna radosť. Neľudský vrieskot speváčky Perly (ďalší utečenec zo Slovenska v Brne?), ku ktorej sa v poslednej skladbe "Infekce" pridá aj zvyšok kapely. Na bicích striedavý rytmus, kde sa bije old school grind s hrubým crustom, ale dokonca aj s black metalom ("Jdu dál" je asi najlepší song z dema). Ale väčšinou to šľape v štýle starých dobrých DISRUPT. Hej hej, ďalší český grindcrust, ktorého všetky skladby sa zlievajú do jednej veľkej hlukovej gule. Lenže lepšie sto krát počúvať desiatu kopírku DISRUPT ako raz počuť originál ELÁN. Ale hlavne gitara tu hrá prím. Páči sa mi jej zvuk a experimentovanie, takže to nie je len o troch akordoch, ale zase ani žiaden šialený atmosférický power metal s desaťminútovými sólami. Takže kľud. Prevažne červeno - čierny obal obsahuje slovenské texty a ich preklady do angličtiny. Na prvé demo viac než dobré, dúfam, že sa kapela nerozpadne skôr, než vytiahne päty zo svojho okresu.

http://bandzone.cz/trauma1
  1. Intro
  2. Priority
  3. Sloboda
  4. Legálné ničenie
  5. Jdu dál
  6. Agonie
  7. Geneticky zruinován
  8. Infekce

Táto recenzia už bola zobrazená 546 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+1+X
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl roku pána 2019?

[3/20%]
BRAŇO ALEX - This is punkrock from Transylvania 12"

[2/13.33%]
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

[4/26.67%]
FYASCO - Kurva to je tlak / Nech žije smrť! 7"

[2/13.33%]
HAPPY COCKS - We don´t need anything special 12"

[1/6.67%]
PIVNICA - Fragmenty 12"

[2/13.33%]
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

[1/6.67%]
SLOBODNÁ EURÓPA - Trojka 12"


PoČet hlasov: 15


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com