PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ZOZOO - DEMO 2015 MC (recenzia)
DIY
Cez víkend som vyfasoval toto kazetové demo novej kapely z Martina. Pohrali sa s ňou pekne: namiesto plastového púzdra taštička z textilu vzor prvý stupeň na zdš, pekný texťák s kolážami, nálepka a čierna kazetka. Keby som mal ich tvorbu popísať jedným slovom, tak z fleku odpoviem garážovka. Ale taká, akú som už dávno nepočul. Povieš si, že také čosi kedysi hral hocikto v garážiach na každom sídlisku, ale chlapcom ani nešlo o nejaký čistý zvuk alebo nástrojovú onaniu. Jednoducho nahrali to, čo v tej chvíli cítili a ten hnev a beznádej nad súčasnou situáciou sa im podaril zaznamenať dokonale. Počúval som to už predtým na bandcampe, ale z kazety je to väčší bordel, kopák buší ako srdce pod stetoskopom a celé to má ešte väčší garážový odér až by som povedal, že tá páska schválne zaťahuje. Na áčku osem rýchlych minútových bičov, na druhej strane jeden dhý song "Štáty sú piča", pri ktorom si viem živo predstaviť, ako to vyzeralo v skúšobni pri nahrávaní; v tme pomedzi mraky dymu sa podáva víno v skle a kapela si popri tom psychedelicky džemuje. Texty sú fakt extrémne nasrané. Rýchle vypľutie všetkej špiny tohto štátu, národa, ľudstva, priposranosti ... Na tejto kazete nenájdeš nič nové ani prevratné, nikdy z nej nebude rarita vyhľadávaná po ďalšie desaťročia, je na nej len zopár garážových riffov a niekoľko kritických myšlienok z roku pána 2015. Nič viac.

"Pohostinný až pokiaľ druhý nemá nič alebo viacej.
Otvorený až pokiaľ nie je reč o vlastných chybách.
Súcitný až pokiaľ nie je obeť príliš blízko.
A kokot ... kokot 24/7.
"

https://zozoo.bandcamp.com
  1. Skazená krv
  2. Hnedky
  3. Tradície
  4. Hrdoblud
  5. Kolozvrat
  6. Národ kokotov
  7. Kult osobnosti
  8. Ideály
  9. Štáty sú piča

Táto recenzia už bola zobrazená 447 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+T+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...