PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
A POINT OF PROTEST, DIMITAR, GATTACA, INDOCTRINATE, LAKKA, MERMOMOC, ORIENT, LUTKA LASKIER, TIGERWIZARD (12 - 13.7.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
SISTEM ERORR, ROSA PARKS (12.7.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











LAST LEGION ALIVE / CANCER SPREADING CD (recenzia)
Total punk records
Január a vonku prší a je teplo. Z reprákov sa však valí večná zima. "Eternal winter" ako kedysi spievali MASS GENOCIDE PROCESS. Belgičania LAST LEGION ALIVE majú na konte dve split LPčky, s Grékmi HELLSTORM a Talianmi CANCER SPREADING pod názvom "Burning €utopia", ktorý vyšlo aj ako CD verzia, ešte skôr ako LP, na ruskom labely Total punk records. Pozerám, že len tri tracky, ale v skutočnosti sú v nich spojené päť skladby. A ani také krátke, ako som si na začiatku myslel. Minutáž 9, 5 a 7 minút. Masaker. Pri intre vám začnú zamŕzať okná zvnútra. Čakám, kedy sa pri ňom objaví nejaký stredoveký vojnový hrdina so sekerou v ruke, ale stále nič. Pomaličky sa intro prehúpne do prvej skladby, ale fakt len pomaličky. Celý čas to ostane v pomalom tempe pri naťahovaní strún a temných vybrnkávačkach. Tretia skladba "World decay" sa možno mierne vymyká zaužívanému stench core tempu, no je to stále chlad pomaly prenikajúci pod ľudskú kožu. Ak máš rád pomalšie a depresívne veci od DEVIANT INSTINCT, AXEGRINDER alebo HELLSTORM, tak to už určite poznáš a nemusím ti túto kapelu doporučovať. "Your god forsaken you, your god betrays you, no god will save you!"
Známejší a produktívnejší CANCER SPREADING majú na svojej "polovici" päť skladieb, pri ktorých dĺžke sa krotili viac ako ich euroskeptickí priatelia zo severu. V brutálnom stench cruste sa pokračuje aj naďalej. Celá nahrávka sa mi zdá brutálnejšia a krutejšia. Je to viac barbarské a zvuk je tak krásne neumytý a bordeloidný. Viem si kapelu živo predstaviť aj bez fotky: na roztrhaných nohaviciach čierne nášivky, na ktorých nevidieť nápisy kapiel, prírodné dready a riflovky, ktoré držia pokope silou vôle a troma nitkami. A hlavne nepamätať si, kde ste tento večer hrali. Crust as fuck. CS ma bavia viac!
Pekný kreslený depresívny obal, asi vytiahnutý z LP, lebo miniaturné texty sa dajú ledva prečítať. Na zimu pekná depresia, v lete by som si to asi nepustil, aby mi to nepokazilo náladu.

http://cancerspreading.bandcamp.com/album/burning-utopia
  1. LAST LEGION ALIVE - Intro + Out in the world
  2. LAST LEGION ALIVE - Holy thrones
  3. LAST LEGION ALIVE - World decay + Outro
  1. CANCER SPREADING - Intro + Sickened by your sight
  2. CANCER SPREADING - Self destructive behaviour
  3. CANCER SPREADING - The soulless preacher
  4. CANCER SPREADING - Kingdom of rats
  5. CANCER SPREADING - Mo(u)rning again

Táto recenzia už bola zobrazená 293 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+W+K
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[254/92.7%]
Má!

[11/4.01%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.73%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.55%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 274

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...