PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
OUT OF PHASE (19.2.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











PARTIYA / AGATHOCLES 7" (recenzia)
No bread! records
Donedávna pre mňa neznámy ruský label No bread! records ukrýval množstvo zaujímavých vydaní. A to nielen od kapiel, ktoré sa narodili ďaleko preďaleko na východ od berlínskeho múru. Pokiaľ nie si úplny ignorant a zaujímajú ťa kapely z ešte väčších prdelí ako je to naše Slovensko, určite ti odporúčam kapelu menom PARTIYA. Tých by si aj poznať mohol. Tí spolu so zabudnutou miestnou kapelou LAMANT (možno si ešte možno niekedy počul aj o I KNOW) mali to šťastie, že sa ich hudba dostala aj cez ostnatý drôt k nám už dnes na vyspelý imperialistický západ. Dosť propagandy, grind nie je protest a aj tak vyhrávajú súdruhovia z kapely WOLF DOWN. Povedal by som, že dnes je PARTIYA aj známejšia ako ich starší kolegovia, veď za kooperácie mnohých európskych labelov vydali samostatnú LP "Assholeraisers", split LP s VICTIMS OF CLASSWAR (výborné nahrávky na oboch stranách!) a staršiu sedmičku, ktorú zdieľali s TROTZREAKTION. No a nakoniec toto, čo držím v rukách je okresaná vinylová verzia split CDčka s mocnými AGATHOCLES. Nahrávky oboch kapiel sú z roku 2010 a 2011. PARTIYI sa tu nezmestil jeden song, Belgičanom až tri. Ťažko hodnotiť výtvor Bielorusov. Hrajú muziku, ktorá na svete nemá veľmi na ružiach ustlané a možno ani nie na ošťatých matracoch niekde na nemeckých squatoch. Je to taký všehomix crust grindu, ktorý kadečo pochytil od širokej škály punku a metalu. Vlastne každý song je trochu iný a kus bordel, niekde sú klepačky, niekde viac punku, alebo to skĺzne do pomalých vôd, ale baví ma to. Celému tomu chaosu diktujú dve vokály - hrubý chrčák a zúfalý vrčiak. Otáčam stranu a tam nájdeš ďalšie splitko AGATHOCLES, veď to poznáš... Milujem takéto recenzie. Ale keďže je toto prvá recka na AGx tuná v tejto srande, tak napíšem aspoň dva riadky. Päť skladieb z obdobia AGx (a nie zlého, mali aj horšie obdobia - na slovo vzatý odborník Sanberg má dúfam lepšie veci na práci), kedy sa dosť podobali Janovmu projektu the GAJNA, to jest zvukovo "elektro" noise grind, kedy na nahrávke dominuje Janov spev a sem tam zahučí nejaké sólo, ináč gitaru od basy nerozoznáte. Všetky songy už predtým niekde vyšli na mnohých splitoch. Napríklad väčšina tvorí stranu split 7" s ACOUSTIC GRINDER, takže to asi už vážne poznáš / počul si. Na túto srandu sa poskladalo dokopy deväť labelov. Fanúšikovia to už isto majú, zvyšní kývnu rukov nad ďalším zbytočným bordelom.

nobread.bandcamp.com
  1. PARTIYA - Shield
  2. PARTIYA - Cirkus and zoo
  3. PARTIYA - Hell mosh
  4. PARTIYA - Absence of penis
  5. PARTIYA - Eat yourself!
  6. PARTIYA - << Friends >>
  7. PARTIYA - Power
  1. AGATHOCLES - Cowards attack
  2. AGATHOCLES - King of bucketheads
  3. AGATHOCLES - Fucking thieves
  4. AGATHOCLES - Night brings insight
  5. AGATHOCLES - Join them?

Táto recenzia už bola zobrazená 333 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: T+C+I
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.02. 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
17.02. 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[0/0%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[0/0%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[1/6.67%]
ADACTA - Zlo 12"

[1/6.67%]
BETON / ROXOR 12"

[2/13.33%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[2/13.33%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[1/6.67%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[1/6.67%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[1/6.67%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[5/33.33%]
SOUND OF QUALM 12"

[1/6.67%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 15

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...