PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


PARTIYA / AGATHOCLES 7" (recenzia)
No bread! records
Donedávna pre mňa neznámy ruský label No bread! records ukrýval množstvo zaujímavých vydaní. A to nielen od kapiel, ktoré sa narodili ďaleko preďaleko na východ od berlínskeho múru. Pokiaľ nie si úplny ignorant a zaujímajú ťa kapely z ešte väčších prdelí ako je to naše Slovensko, určite ti odporúčam kapelu menom PARTIYA. Tých by si aj poznať mohol. Tí spolu so zabudnutou miestnou kapelou LAMANT (možno si ešte možno niekedy počul aj o I KNOW) mali to šťastie, že sa ich hudba dostala aj cez ostnatý drôt k nám už dnes na vyspelý imperialistický západ. Dosť propagandy, grind nie je protest a aj tak vyhrávajú súdruhovia z kapely WOLF DOWN. Povedal by som, že dnes je PARTIYA aj známejšia ako ich starší kolegovia, veď za kooperácie mnohých európskych labelov vydali samostatnú LP "Assholeraisers", split LP s VICTIMS OF CLASSWAR (výborné nahrávky na oboch stranách!) a staršiu sedmičku, ktorú zdieľali s TROTZREAKTION. No a nakoniec toto, čo držím v rukách je okresaná vinylová verzia split CDčka s mocnými AGATHOCLES. Nahrávky oboch kapiel sú z roku 2010 a 2011. PARTIYI sa tu nezmestil jeden song, Belgičanom až tri. Ťažko hodnotiť výtvor Bielorusov. Hrajú muziku, ktorá na svete nemá veľmi na ružiach ustlané a možno ani nie na ošťatých matracoch niekde na nemeckých squatoch. Je to taký všehomix crust grindu, ktorý kadečo pochytil od širokej škály punku a metalu. Vlastne každý song je trochu iný a kus bordel, niekde sú klepačky, niekde viac punku, alebo to skĺzne do pomalých vôd, ale baví ma to. Celému tomu chaosu diktujú dve vokály - hrubý chrčák a zúfalý vrčiak. Otáčam stranu a tam nájdeš ďalšie splitko AGATHOCLES, veď to poznáš... Milujem takéto recenzie. Ale keďže je toto prvá recka na AGx tuná v tejto srande, tak napíšem aspoň dva riadky. Päť skladieb z obdobia AGx (a nie zlého, mali aj horšie obdobia - na slovo vzatý odborník Sanberg má dúfam lepšie veci na práci), kedy sa dosť podobali Janovmu projektu the GAJNA, to jest zvukovo "elektro" noise grind, kedy na nahrávke dominuje Janov spev a sem tam zahučí nejaké sólo, ináč gitaru od basy nerozoznáte. Všetky songy už predtým niekde vyšli na mnohých splitoch. Napríklad väčšina tvorí stranu split 7" s ACOUSTIC GRINDER, takže to asi už vážne poznáš / počul si. Na túto srandu sa poskladalo dokopy deväť labelov. Fanúšikovia to už isto majú, zvyšní kývnu rukov nad ďalším zbytočným bordelom.

nobread.bandcamp.com
  1. PARTIYA - Shield
  2. PARTIYA - Cirkus and zoo
  3. PARTIYA - Hell mosh
  4. PARTIYA - Absence of penis
  5. PARTIYA - Eat yourself!
  6. PARTIYA - << Friends >>
  7. PARTIYA - Power
  1. AGATHOCLES - Cowards attack
  2. AGATHOCLES - King of bucketheads
  3. AGATHOCLES - Fucking thieves
  4. AGATHOCLES - Night brings insight
  5. AGATHOCLES - Join them?

Táto recenzia už bola zobrazená 361 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+8+D
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...