PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


KRUGER / KNARK 7" (recenzia)
Ventilatörr
Pri pražskej squadre KRUGER nemôžeš šľapnúť vedľa. Ako by som držal v rukách niektorú z ich starších EPečiek. Všetky vydané za hojnej kooperácie nadšencov z celého sveta. Všetky vyšli s neveselým až apokalyptickým kresleným čierno-bielym obalom. A na všetkých nájdeš hlučný dbeat rawpunk škandinávskeho výstrihu. A neviem prečo by tomu malo byť inak teraz. Opäť vsadili na overené štúdio Hellsound z ktorého vyliezli tri neumyté špiny. Hrdzavá gitara, brutálne bicie, ktoré zobudia aj mŕtveho a mužsko - ženský murmur krásne na striedačku. Vytŕča akurát druhý song "Prísľub s časom", ktorý je v rýchlejšom tempe. Ináč je to kruegerovský zlatý štandart. Musím ale napísať, že keby som si všetky ich songy pustil zaradom, v horšom prípade poprehadzovane, môžte ma mučiť ako chcete, všetky by sa mi poplietli a nevedel by som ich zaradiť k jednotlivým nahrávkam. Vraj kapelu opúšťa Tudo, tak som zvedavý, či kapela bude pokračovať len s jedným hukotom alebo už majú vyhliadnutého iného speváka.
O KNARK sa toho veľa na sieti nedozvieš. Ledva som niekde vypátral, že tam spieva týpek z MAKABER FYND a majú vonku ešte jeden sedempalec. Počúvam to a ... nič. Taký obyčajný punk v strednom až pomalom tempe, akých je na svete (vo Švédsku určite) tri prdele. Prvý song je ešte celkom v pohode, ale čím ďalej je to pomalšie a nudnejšie. Možno na koncerte by to malo iný drajv, alebo by som to tak isto odzíval ako nahrávku. Viem, že kvôli nim by som sa na koncert 300 kilometrov netrepal. V búklete nemajú ani texty (tak ako ani MAKABERT FYND), ale asi to nebude nič dôležité, keď je v názve poslednej skladby Jelínek. Haha švédsky alko punk?
Ako som už písal na začiatku, KRUGER nesklamali, Švédov poriadne nakopali do zadku a ešte pri tom stihli vypiť dva kartóny pív.
V ďalšej časti našej švédskej telenovely si vezmeme na paškál 4 split LP "Distorted minds in a sick world vol. 1" za účasti FEAR OF EXTINCTION, FINAL SLUM WAR, KRUGER a DISKOBRA. Nezabudnite si nás naladiť aj nabudúce.

http://bandzone.cz/kruger

  1. KRUGER - Boj s časom
  2. KRUGER - Prísľub tragédie
  3. KRUGER - V období dažďa
  1. KNARK - Maktens bubbla
  2. Knark - Tyranni
  3. Knark - Gamar PĆ fest
  4. Knark - Längst ner PĆ jelinek - kurvan

Táto recenzia už bola zobrazená 996 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.8

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+O+P
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com