PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


LYCANTHROPHY / CHIENS 7" (recenzia)
Grinding rebellion
Tento split sa plánoval pekné roky dozadu, ale ako to už býva zvykom hlavne pri grindových kapelách, vyšiel až v máji tohto roku. Do pamäti sa nevryje dosť tuctový až podpriemerný kreslený artwork. Ani kresťanské kapely nemajú toľkokrát pápeža na obaloch ako core kapely. Na platňofón dávam ako prvých CHIENS, hyperaktívna kapela, ktorú registrujem od splitka s AFTERNOON GENTLEMEN. Mimo neho majú vonku ešte nejaké kazety, samostatný desaťpalec a jednostrannú dvanástku. Ich strana ešte z roku 2011 je na 45-ke a keby doska nebola označená, tak poviem, že je to nový materiál od spomínaných gentlemanov, ktorý som ešte nepočul. Síce vokál je omnoho psychopatickejší, ale bicie majú rovnako šialené a plné zvratov ako ich o niečo mladší a slušnejší cideroví bratia z Leedsu. Kurník, určite to mám na zlej rýchlosti, takto predsa nikto hrať nemôže. Dokonca ešte aj texty majú podobne napísané, srandy, ale aj vážne témy o drogovej závislosti alebo chorom svete incestov, drog a kuriev. Štyri skladby odznejú, ledva pustíš dosku a ani si k nej nestihneš sadnúť. Pecka. Táto strana výhráva na celej čiare. │ Druhá strana na 33 patrí českým LYCANTHROPHY, u ktorých je to prvá nahrávka po konkurze na nového speváka / speváčku. Od tejto kapely mám úplne všetky vinyly, všetky poznám do bodky naspamäť, ale priznám sa, že mi tieto nové skladby akosi nerežú. Nechcem písať, že im dochádza para, ale na stranu CHIENS to nemá. Rukopis je podobný ako na starších nahrávkach, rovnaká bubenícka rozbíjačka o dvoch spevoch a aj keď sa Šupin snaží škriekať z plného hrdla, asi väčšina mi dá za pravdu, že Zdýša bola veľkým ťahákom kapely. A ktovie, možno časom aj tento materiál dozreje ako ich masakre zo splitiek s GRIDE alebo SAYWHY? Ale pochváliť musím priamočiare texty, ktoré kritizujú víkendových rebelov, podporovanie kapiel nadnárodnými korporáciami, pro-nazi policajtoch a bohu a cirkvi, ktorí milujú majetok. Vyšlo ako na čiernom, tak aj na priesvitnom vinyle, ale v akom pomere, tak to nevedia ani samotní vydavatelia.

lycanthrophy.bandcamp.com
chiensgrind.bandcamp.com
  1. LYCANTHROPHY - My own rebellion
  2. LYCANTHROPHY - Death competition
  3. LYCANTHROPHY - DIY not EMI
  4. LYCANTHROPHY - Wealth addiction
  5. LYCANTHROPHY - Nazi cops
  6. LYCANTHROPHY - God loves money
  1. CHIENS - Drag the river to addiction
  2. CHIENS - Home shit home
  3. CHIENS - Let Them Rot
  4. CHIENS - For 5 bucks

Táto recenzia už bola zobrazená 383 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: B+I+G
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.33%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.67%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[4/6.67%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.33%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.33%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/11.67%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.67%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[6/10%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.33%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 60

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...