PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), ZOZOO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK), ROZRUCH (CZ), COURO (SK), the WILDERNESS (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BIOS, HEVER, UNIFORM (17.7.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
ETERNAL GODFUCK, NABOSOPOSKLE, HEVER, SKLÁDKA, DVERE, PURE CONFUSION (16.7.2019, Košice)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











DEAD INSTRUMENT - SEE THROUGH NEGATIVE 7" (recenzia)
Raw birth records
DEAD INSTRUMENT. Dánsky grindcore buldozér. Prednedávnom pre mňa ešte neznáma kapela, ktorá mi svojím setom v Blave (na spoločnom tour s  P.L.F.) odrapila hlavu z krku. Bol som z ich setu hotový a hlavne z  toho, že túto kapelu ešte nepoznám. Po ich showke som to okamžite napravil a zaobstaral si posledné 7" EP, ktorému sa pozrieme na drážky.

Pre toto EPčko platí to, čo som napísal o sete a muzike DEAD INSTUMENT už v reporte. Je to neskutočne intenzívne. Neskutočne. Táto kapela nevie, čo je to spomaliť, zvoľniť či nebodaj vydýchnuť si. Niežeby nepoznali stredné tempo, tu a tam sa na pár taktov nájde aj to. Ale len fakt na pár. Neskutočná intenzita ide z  celej nahrávky. Jebú do toho neustále, neprestajne a masívne. Akonáhle sa nahrávka rozbehne, máš pocit, že vonka demolujú budovy. Neprestajné krájanie gitár, bubeník, ktorý šlape na letecký benzín a psychotický vokál rozosievajúci nenávisť. Napriek tomu, že by sa dalo povedať, že kapela ide len na jednu kartu, nechýbajú jej silné nápady a všetko je napriek maximálnym otáčkam šikovne a zručne vymyslené a posadené ako má byť. Všetko zabalené v dobrom, mierne špinavom, ale čitateľnom zvuku. A  s veľmi minimalistickým, ale výstižným a trefným cover artom ako bonus. 8 minút čistej skazy!

Nemá zmysel viacej toto EPko rozpitvávať. Ak ťa baví grindcore, ktorý sa s ničím neserie a je priamy s jasným deštrukčným ťahom, ale pritom si zachováva silné muzikantské kvality, mal by si si túto nahrávku obstarať. Kapela náklad tohto EPčka určeného na tourko predala tuším už po polovičke absolvovaných koncertoch. Úprimne, nedivím sa. Daj si to!

bandmine.com/deadinstrument
  1. Most worthless
  2. The white and the grey
  3. Streetwalker crosshairs
  4. Chain and pavement
  5. War on you
  6. See through negative
  7. Descend by double helix
  8. The world does not know your name

Táto recenzia už bola zobrazená 352 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+V+W
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 09:40
Elramon: toto su zasa co .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 08:07
axc: https://www.yout >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
včera 08:02
axc: kukam a citam ze .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
18.07. 20:11
Wrbo: Veru, točiť poki >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
18.07. 16:36
fog: vyvazovat hlasit .. >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[254/92.7%]
Má!

[11/4.01%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.73%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.55%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 274

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...