PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DISCO LEPERS - CLUB SARCOMA 18-30 12" (recenzia)
Pure punk records
Už dávnejšie evidujem staro-novú kapelu z NFT records, no až teraz, po nejakom čase sa mi originál doska dostala do rúk. Jedna sa o kapelu so špecifickým názvom DISCO LEPERS. Pochádza z vydavateľstva Pure punk records. Túto dosku ma na starosti Marco Gaggers, alias Vinny Typhoid. Tento neúnavný multi-unštrumentalista stvoril aj ďalšie kapely ako the GAGGERS, TEENAGE TRICKS, the BOTOX RATS, SHANGHAI WHIRES a novú kapelu MISCALCULATIONS.
Poďme k samotnej doske. Na obale dosky je znázornený žralok, požierajúci sexy hnedovlásku v bikinách a cela doska je ako keby "postriekaná" krvou. Podľa môjho názoru, veľmi pekný obal, čo je samozrejmosťou u NFT Records. Platňa klasická čierna, v strede dierka. Označenie albumu je "Club Sarcoma 18-30". Čo to znamená, netuším. Celkový počet skladieb je až 21! Pričom dĺžka songov je od 20 sekúnd a tie dlhšie majú až 1:30.
Pred zapnutím dosky, som vedel že ma čaká šialená jazda uškriekaného punk rocku, ale zarazil som sa, či mam nastavenú správnu rýchlo. Ale áno, mal som. Songy sú totiž nahrané na rýchlosť 33, ale znejú ako by boli pustené na 45, pričom celý album znie, ako keby mikrofóny pri nahrávaní boli uložene vo vedľajšej miestnosti. DISCO LEPERS sú totiž uškriekaní, rebelskí a nevedia hrať, na čo sú patrične hrdí! Myslím si, že Marco ma úžasný hlas a z jeho spevu je zle aj môjmu gramofónu.
Názvy songov sú veľmi zaujímavé, ako napr. "Nazi tampons", "Teenage manopause", "The goverment took my virginity", "HIV police" alebo "Nazi flu". Práve tu sa rozoberajú veľmi dôležite témy, napr.: ako riešiť pohlavný styk epileptikov, kde v Nemecku máte najvyššie riziko zachytenia nacistického opálenia, prečo je riskantné pre dôchodcov relaxovať v bazéne so 100 ľuďmi, ktorí sú pozitívni na hepatitídu C a ako vláda kradne panictvo malým deťom a starým ľudom a predáva im týfus.
Je vidieť, že obvykle témy ako mejdany, sloboda a jebanie systému nie sú tejto kapele súdene a radšej sa zaoberajú humanitným a medicínskym prostredím.
Ak mate hocičo radi od No front teeth records a z kapiel ako the GAGGERS, the STITCHES, SMOGTOWN a NAZI DOGS, máte trvalú erekciu, títo malomocní diskáči su určení pre Vás!

shattereddebaucheepress.com
  1. Epileptic sex
  2. Nazi tampons
  3. Lungs from Rssia
  4. I'm carcogenic
  5. Teenage menopause
  6. Snorting plaster of Paris
  7. I was a teenage haemophiliac blood donor
  8. I'm a heartattack
  9. Third world latex
  10. Urine sample chasers
  11. Nazi suntan
  12. HIV police
  13. 100 hep c trannies in the public pool
  14. Stunt the kids
  15. Indian giver kidney donor
  16. Parasite parents
  17. Swastika birthmark
  18. The government took my virginity
  19. Jehovas witness relocation
  20. Nazi flu
  21. Angels with dirty asses

Táto recenzia už bola zobrazená 286 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: B+1+S
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...