PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DEAD CHURCH / SUFFERING MIND 5" (recenzia)
7 degrees
DEAD CHURCH je mladá americká grind core kapela, ktorá vznikla pred rokom v Detriote. Na to, že to je ich prvá nahrávka, je to slušný nájeb. Hrubý grind core, ktorý ti za necelú minútu zmetie všetko, čo máš na stole a zostaneš z neho riadne vyhúkaný. Som zvedavý na ich ďalšiu, hlavne dlhšiu nahrávku. Chystajú toho naozaj veľa. Na druhej strane známejší Poliaci, u ktorých je to už tretí a nie posledný päťpalec. Nahrávali si to ako vždy u seba doma. So striedaním rýchlych riffov s pomalejšími sa už podľa mňa trochu opakujú.Tiež asi milujú spätné väzby. Chcelo by to niečo nové a čerstvé. Jeden song o kapitalistoch z Wall street a koniec? Kolegovia z druhej strany ich pekne rozsekali. Modrá minidoska je zabalená do digipacku so sufferinďáckou grafikou, ktorú už som tiež videl na iných nahrávkach. Zapojiť trochu viac fantázie, lebo už teraz sa všetky tie príšery podobajú ako vajce vajcu. Mám rád netradičné formáty, tak isto aj päťpalce, mať zopár rarít na týchto malých plackách je fajn, ale SUFFERING MIND to už dlhšiu dobu preháňajú. Je síce pekné mať čo najviac nahrávok so všetkými kapelami sveta vo všetkých formátov, no jebnúť jeden ani nie minútový song na stranu, na ktorú by sa s kľudom zmestili aj tri a predávať to potom za 5 - 6 eúr je mierne povedané na hlavičku a plytvanie ropou. Vraví sa, že každý tovar má svojho kupca, no neviem, kto pri takom tempe stihne nahrávky SUFFERING MIND vydávať a kupovať. Čakám keby bude jednostranný päťpalec.

dead-church.com
sufferingmind.bandcamp.com
  1. DEAD CHURCH - I want nothing
  1. SUFFERING MIND - War street / Wallstreet

Táto recenzia už bola zobrazená 311 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 4.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+9+S
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...