PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


COCKROACH - TAKE FOUR CD (recenzia)
KAZ
K albumu Take four som sa dostal uz davnejsie a pretoze som na nete o tomto albume (a o kapele Cockroach) nasiel asi len to, ze sa predava takmer po celom svete za rozdielne sumy a meny. S holanskou kapelou Cockroach som sa este skor zoznamil na EP splite s ceskymi masticmi Gride, kde tato kapela umiestnila 5 svojich songov. Ale spat k albumu Take four. Tak sa mi zda, ze tento pocin som uz videl aj v EP prevedeni, ja som mal tu cest sa s nim zoznamit na CD nosici. CD vyslo v roku 2004 pod hlavickou slovenskeho vydavatelstva K.A.Z. a holandskych DP (or not DP). V buklete sa daju najst adresy oboch vydavatelstiev a taktiez kontakt na kapelu. Nechybaju texty zo vsetkych pocinov. Celkovo ma Take four nejakych 23 minut. Rychla a burliva jazda sa zacina uz hned pri prvej skladbe "Hasta la vista" a takto pokracuje celym albumom az do konca. Zbesile a namakane bicie doplnaju jemne podladeny screamo spev, hlavne v "When the feeling is gone" a "Bushpop". Som zvedavy kam budu tieto holandske Svaby smerovat. Predsa len EP split s Gride sa mi zdalo viac agresivnejsie a rychlejsie. Take four je viac precitinejsi. Tak ci onak sa tesim na ich nove pociny. Pred spanim sa nezabudnite pozriet pod postel, ci tam nenajdete aj nejakeho svojho svaba ..

Táto recenzia už bola zobrazená 555 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+H+X
TEXT:


 #50 AdRik   napí­sal/a 04.02.2007 05:02:03
to fas: a odkial som to akoze mal vediet? Takych mudrlantov mam najradsej ..
 #49 Faster   napí­sal/a 03.02.2007 01:54:00
Kamo nejak si zaspal dobu. a co sa tyka ich dalsieho smerovania tak si radsej zisti ci sa nahodou nerozpadli. keby ste tu neriesili Hasiaci pristroj ale poriadne kapely, tak by si mal mozno vecsi nadhlad a nedehonestoval aj tak slaby web. to pochopis asi ked troska vyspejes.ale inac prajem vela pohody pri vytvarani urodnej pody pre slovenskych alkopunks.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com