PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DESTRUCT - NEW AMERICAN NIGHTMARE 12" (recenzia)
Voltage records
Tak ako som posledné vydanie Voltage records vychválil do nebies (Mad pigs - W.W.B.L.O. 12"), tak ma na druhú stranu táto doska vôbec nebaví. Počúvam to v kuse dookola, ale nemám sa čoho chytiť. Dokonca som vytiahol aj zaprášené split CD s Mad pigs (to je reklama čo?), ale tam sa mi zdajú našľapanejší a viac energickejší. Ale zapínam opäť gramofón. New american nightmare obsahuje 10 skaldieb + intro. Ako som už písal, tie skladby sa mi zdajú byť pomalšie ako na predošlom splite, chlapci sa pohrali viac s gitarami, ako s trieskaním do bicích. Skôr sa to tak ťahá (nie v zlom), ako ťa to ráno nakopne, aby si vstal. Je tam základ casualtiespunku, zahrané je to dobre, ale .. jedno veľké ALE. Môže to byť tým, že som americké kapely, ktoré drhli tento štýl nikdy veľmi nepočúval a ani nevyhľadával. Alebo by to chcelo viac napočúvať? Bohužiaľ mám ten pocit, že to bude skôr naopak. Ale asi dnes vytiahnem nejaké zapadnuté dosky, aby sa nepovedalo :) Tipy v komentároch
Po textovej stránke u mňa vedie titulná "New american nightmare", celkom dobre vystihnutá dnešná situácia umelého strachu v USA: "A distorted american dream, to stay alive with out being murdered, robbed or in prison.", otočme mincu "Death can´t stop us" by som zaradil skôr ku takému klasickému klišé .. užívajme si / spievajme až do smrti a aj po nej .. Po hudobnej stránke všetky ostatné vysoko prevyšuje "Lined are drawn". Kurník, z čoho je to intro??? Bohužiaľ ma pri počuvaní stále napadá, že by sa mi táto doska stratila v záplave amerických kapiel, u mňa určite. Nevedel by som s istotou určite, že toto je nový Destruct. Človek zabehnutejší v tomto štýle by mal na to možno iný názor.
No aby som nebol taký kritický, v klasickej vinylovej kapse nájdeš búklet, na ktorom sú na jednej strane texty a na druhej koláž z fotiek kapely. A ešte jedno prekvapenie vypadne z kapsy, a to kartička s download kódom, čo je už dnes bežná vec. Vyšlo v náklade 500 kusov na čiernom vinyle u Voltage records.
  1. Intro
  2. New american nightmare
  3. Stressed out
  4. Lines are drawn
  5. Black out
  6. Annihilation
  7. Sacrafice
  8. The red
  9. Death can´t stop us
  10. Take revenge
  11. Living in disaster

Táto recenzia už bola zobrazená 491 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+7+T
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...