PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK), ROZRUCH (CZ)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

LUCIFER EFEKT - MY (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
A POINT OF PROTEST, DIMITAR, GATTACA, INDOCTRINATE, LAKKA, MERMOMOC, ORIENT, LUTKA LASKIER, TIGERWIZARD (12 - 13.7.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
SISTEM ERORR, ROSA PARKS (12.7.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











DESTRUCT - NEW AMERICAN NIGHTMARE 12" (recenzia)
Voltage records
Tak ako som posledné vydanie Voltage records vychválil do nebies (Mad pigs - W.W.B.L.O. 12"), tak ma na druhú stranu táto doska vôbec nebaví. Počúvam to v kuse dookola, ale nemám sa čoho chytiť. Dokonca som vytiahol aj zaprášené split CD s Mad pigs (to je reklama čo?), ale tam sa mi zdajú našľapanejší a viac energickejší. Ale zapínam opäť gramofón. New american nightmare obsahuje 10 skaldieb + intro. Ako som už písal, tie skladby sa mi zdajú byť pomalšie ako na predošlom splite, chlapci sa pohrali viac s gitarami, ako s trieskaním do bicích. Skôr sa to tak ťahá (nie v zlom), ako ťa to ráno nakopne, aby si vstal. Je tam základ casualtiespunku, zahrané je to dobre, ale .. jedno veľké ALE. Môže to byť tým, že som americké kapely, ktoré drhli tento štýl nikdy veľmi nepočúval a ani nevyhľadával. Alebo by to chcelo viac napočúvať? Bohužiaľ mám ten pocit, že to bude skôr naopak. Ale asi dnes vytiahnem nejaké zapadnuté dosky, aby sa nepovedalo :) Tipy v komentároch
Po textovej stránke u mňa vedie titulná "New american nightmare", celkom dobre vystihnutá dnešná situácia umelého strachu v USA: "A distorted american dream, to stay alive with out being murdered, robbed or in prison.", otočme mincu "Death can´t stop us" by som zaradil skôr ku takému klasickému klišé .. užívajme si / spievajme až do smrti a aj po nej .. Po hudobnej stránke všetky ostatné vysoko prevyšuje "Lined are drawn". Kurník, z čoho je to intro??? Bohužiaľ ma pri počuvaní stále napadá, že by sa mi táto doska stratila v záplave amerických kapiel, u mňa určite. Nevedel by som s istotou určite, že toto je nový Destruct. Človek zabehnutejší v tomto štýle by mal na to možno iný názor.
No aby som nebol taký kritický, v klasickej vinylovej kapse nájdeš búklet, na ktorom sú na jednej strane texty a na druhej koláž z fotiek kapely. A ešte jedno prekvapenie vypadne z kapsy, a to kartička s download kódom, čo je už dnes bežná vec. Vyšlo v náklade 500 kusov na čiernom vinyle u Voltage records.
  1. Intro
  2. New american nightmare
  3. Stressed out
  4. Lines are drawn
  5. Black out
  6. Annihilation
  7. Sacrafice
  8. The red
  9. Death can´t stop us
  10. Take revenge
  11. Living in disaster

Táto recenzia už bola zobrazená 477 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: V+N+H
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 19:58
Elramon: dpc, ale dufam, >> 12.7.2019 SISTEM ERORR, ROSA PARKS Banská Bystrica, Kaktus (report)
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...