PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


LAHAR - UMĚNÍ STRACHU 12" (recenzia)
Doomentia
Áno, áno, áno. Rýchlo, rýchlo, rýchlo. Vonka je nový dvanásťpalec starých ksichtov a mne ako absolútnemu fanúšikovi tejto kapely nadskočilo srdiečko. Moja vinylofília si prišla tiež na svoje, pretože obal je totálne skvelý či už z vonka alebo z vnútra. Predstavuje apokalipticko-cirkevnú skazu, fanatickosť, nevedomosť, pápež držiaci v rukách ukrižovaného Ježiša Krista, no na míle vzdialený jeho posolstvu. Vzduchom lietajú bomby, mesto v troskách, človek ktorý na svojej ceste svetom klesol tak strašne hlboko až došiel k svojmu koncu. Hudba je „laharovská“ ale hlas je Banánov. Jeho texty sa mi pozdávali aj v jeho predchádzajúcich projektoch a tu mi sedia do tej hudby tiež, dokonca sa niektoré aj rýmujú. Nemyslím si, že by zaostával za Honzom, posunulo sa to zas o kúsok ďalej ale základ zostal. Thrash, kvíliace no uchu lahodiace gitary (môjmu teda určite) a gulomety bicích, ach krása! Títo páni to jebú tak skvelo dopredu, že za celý ten čas čo pôsobia proste nestrácajú energiu a dravosť. Niektoré mladé kapelky, ktoré by sa ich snažili nejakým spôsobom dobehnúť musia vypiť ešte veľa ryžového alebo sójového mlieka (každému podľa chuti). U mňa vyhráva song s názvom „Řecko“, no prišlo aj na tretiu tvár songu „Život tě naučí“. Musím spomenúť ešte cover od Kritická Situace- „Snad kdesi za Piavou“- ktorý je pekne odspievaný hehe. Ak nemáš doma Tesla gramofón z čias keď si tvoj tatko na ňom púšťal Helloween a Tublatanku nezúfaj, toto dielo vyšlo aj na CD formáte. Všetko to má na svedomí Doomentia, ďakuj im, nie mne. Títo šialenci majú byť začiatkom mája v bratislavskej Oblude. Keď ti táto kapela niečo hovorí, alebo ak máš rád hudbu na ktorú sa dá utekať, skoro až lietať tak môžem len doporučiť. Snáď pán boh dá a podarí sa mi tiež dotrepkať do nášho hla-d-ného mesta. Recenzia končí a platňa sa točí. Znova a znova. Škoda že 45rpm je najväčšia rýchlosť.
  1. Ďábel je hovno
  2. Pohřbeni zaživa
  3. Dva hroby
  4. Řecko
  5. Navždy nepřátelé
  6. Život tě naučí
  7. Fekete Peter
  8. Snad kdesi za Piavou

Táto recenzia už bola zobrazená 928 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: T+O+F
TEXT:


 #2615 Večne nespokojný Viktor   napísal/a 22.03.2011 14:12:07
Môj foter počúval Iron Maiden a Nazareth! Recenziu nehodnotím moc kladne, sorry, ale je to strašne krátke, o doske som sa nedozvedel v podstate nič a ten Helloween si si mohol odpustiť.. Teším sa na ďalšie recenzie. Sebakritikou k lepšiemu zajtrajšku!
 #2614 Balki   napísal/a 22.03.2011 08:00:41
"... z čias keď si tvoj tatko na ňom púšťal Helloween a Tublatanku" ... ty brdo
 #2613 adrik punkgen@gmail.com   napísal/a 21.03.2011 19:42:57
Škoda tak krátkej recky, myslím si, že o Lahare by sa dali písať eseje, nielen o obale. S Banánom je to zmena, ale stále sa neviem zbaviť pocitu, že pán Samuel to stíhal podstatne viac, ale možno je to len sila zvyku. Vlastním limitovanú edíciu, ktorá je doplnená o slipmat (tá podložka na gramofónový tanier), luxusný hrubý gatefold (mohli byť všetky s gatelodom nie?, ale to by som potom nechcel vidieť tú cenu ..) + polovičný čierno - modrý vinyl. Vymakaná vec!
Čo takto vydať Lahar - Demo 2003 na 10" / 9"?
PS: Ďábel je hovno!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...